AFC Hermannstadt se alătură campaniei ShoeBox! Sibienii merg la Târgul de Crăciun și vor oferi cadouri copiilor proviniți din familii defavorizate

Marius ANGHEL 07 Dec. 2017, 14:54 Diverse

Oficialii, antrenorii și jucătorii echipei AFC Hermannstadt se alătură, astăzi, campaniei ShoeBox. Reprezentanții clubului lider al Ligii 2 vor fi prezenți, în această seară, începând cu ora 18:00, la Târgul de Crăciun din centrul Sibiului, la Căsuța Asociației „We Help”.

„Alb-roșii” se alătură campaniei naționale ShoeBox, sprijinind demersul Asociației „We Help” de a „pune un zâmbet pe fața unui copil de Sărbători”. Fotbaliștii sibieni vor oferi cadouri care vor ajunge la copiii care provin din familii defavorizate.

„Pune un zâmbet pe fața unui copil de Sărbători! FC Hermannstadt s-a alăturat campaniei ShoeBox în speranța că va reuși să aducă zâmbetul pe fața unor copilași care au nevoie de astfel de gesturi. Jucătorii și antrenorii FC Hermannstadt vor fi prezenți (…) în Târgul de Crăciun din centrul Sibiului, la Căsuța Asociației „We Help” cu cutiile de pantofi pline de cadouri. Fotbaliștii sibieni vor oferi cadouri care vor ajunge la copiii care provin din familii defavorizate. Vă invităm și pe dumneavoastră să urmați exemplul. E luna cadourilor, suntem în pragul sărbătorilor de iarnă și suntem încântați că putem aduce zâmbete pe fața copiilor”, este mesajul postat de clubul sibian pe contul său de Facebook.

Marius ANGHEL 07 Dec. 2017, 14:54 Diverse
Pe aceeași temă