AFC Hermannstadt a pornit un proiect de promovare a fotbalului în școlile și liceele din Sibiu | FOTO

Marius ANGHEL 19 Sep. 2017, 15:47 Diverse

Printre meciurile de campionat și antrenamente, fotbaliștii liderului Ligii 2, AFC Hermannstadt, își fac timp să ajungă și în rândul tinerilor din Sibiu. Reveniți din deplasarea lungă din județul Iași, în comuna Miroslava, acolo de unde s-au întors cu o victorie, scor 3-1, jucătorii lui Alexandru Pelici au participat astăzi la un eveniment de promovare a clubului.

AFC Hermannstadt a demarat, astăzi, un proiect menit să promoveze fotbalul în școlile și liceele din Sibiu. O primă acțiune la care au participat jucătorii echipei din Liga 2 a avut loc la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”.

Mai mulți componenți ai lotului echipei sibiene, însoțiți de antrenorul cu portarii, Florin Berța, au fost primiți de directorul școlii, profesorul Ioan Moșneag, și de Liliana Spînu, profesor de Educație Fizică.

Elevii Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” au avut posibilitatea de a juca fotbal cu o echipă alcătuită din componenții lotului liderului Ligii 2, iar la final au obținut autografe și s-au fotografiat alături de jucătorii preferați.

foto: Valentin Macrea (fb FC Hermannstadt)

 
 
Marius ANGHEL 19 Sep. 2017, 15:47 Diverse
Pe aceeași temă