Adrian Mutu și-a început munca la FRF cu o vizită la Călărași. „Am purtat mai multe discuții cu privire la viitorul echipei”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2017, 11:51 Diverse

Adrian Mutu, proaspătul manager sportiv în zona tehnică a Federației Române de Fotbal a fost la Călărași de două ori în decursul a câtorva zile.

Golgheterul all-time al primei reprezentative, cu 35 de goluri marcate, la egalitate cu Gheorghe Hagi, a fost prezent, joi, din nou la Călărași, asta după ce săptămâna trecută, sâmbătă, a văzut live meciul Dunării cu Știința Miroslava, partidă încheiată cu scorul de 6-0 pentru echipa antrenată de Dan Alexa.

Mutu are ca principală responsabilitate relația echipei naționale cu cluburile din țară și din străinătate. La invitația omului de faceri Daniel Obadă, unul dintre sponsorii clubului Dunărea Călărași, Adrian Mutu a venit la Călărași și a purtat o serie de discuții cu președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, dar și cu primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin.

Fostul internațional român și director general al clubului Dinamo a venit în sprijinul echipei reprezentative a județului Călărași cu privire la un eventual proiect de performanță.

„Echipa noastră a intrat în atenția lui Adrian Mutu după ce s-a aliniat onorabil la linia către promovarea în Liga 1. Am purtat mai multe discuții cu privire la viitorul echipei călărășene. Adi Mutu face parte acum din echipa FRF, este unul dintre cei mai buni manageri. Avem multe de învățat de la el și ne poate ajuta. Este o onoare pentru noi că a venit de două ori la Călărași într-un timp așa de scurt. Asta înseamnă că suntem în atenția federației și ne mândrim cu acest lucru. Suntem pe harta bună a fotbalului Românesc”, a declarat Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași.

„Trec într-o nouă etapă a carierei mele și simt că e nevoie să contribui cu tot ceea ce am învățat pe teren și în activitatea ulterioară la succesele echipei naționale”, a spus Adrian Mutu la prezentarea sa ca manager sportiv al FRF.


Adi Mutu, Florin Prunea și Basarab Panduru au fost sâmbătă la Călărași, la meciul Dunării cu Știința Miroslava


Joi, Adrian Mutu a revenit la Călărași și s-a întâlnit cu principalii finanțatori ai clubului Dunărea

Articol și foto de Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 13 Oct. 2017, 11:51 Diverse
Pe aceeași temă