ACS Poli și-a trimis din „vedete” la „Județ” pentru a ajuta echipa secundă să promoveze

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 18 May. 2015, 12:16 Diverse

Promovată în Liga 1, ACS Poli își vrea și echipa secundă tot mai sus. Formația care evoluează în Campionatul Județean Timiș, echivalentul Ligii a 5-a, beneficiază de serviciile a tot mai mulți jucători din lotul pregătit de Dan Alexa. Duminică, ocupanta locului 3 al podiumului Seriei II, ASO Deta, a fost spulberată cu 8-1 de ACS Poli II, șase goluri venind de la jucătorii cu selecții în Liga 2.

ACS Poli II e pe 2 în Seria a II-a a Ligii a 5-a Timiș, cu două puncte mai puțin decât liderul din Biled, dar timișorenii au și un meci în minus, astfel că virtual ei sunt favoriții la promovarea în Liga 4. Alb-negrii nu mai trebuie să greșească în acest an nici la nivel inferior, astfel că în „Județ” și-au făcut apariția nume de la prima echipă. Pe lângă Haidău și Bocșan, cu Deta au jucat titulari „stranierul” Rodirlei Duarte (foto mic), dar și alți trei ex-divizionari „A”: Lazăr, Doman și Nanu. Ultimii doi fiind apariții mai rare la echipa secundă. Bineînțeles că jocul nu a reprezentat în astfel de condiții o problemă pentru gazde, care au marcat prin Rody, Bocșan și Doman câte o dublă. Reușitelor lor s-au adăugat cele ale tinerilor de perspectivă, Sorescu și Velcotă.

Au mai rămas cinci runde din Liga a 5-a și e greu de crezut că formația secundă a lui ACS Poli se mai poate împiedica. Timișorenii au evoluat deja cu Biledul, împotriva căreia nu au reușit însă să câștige.

ACS Poli II: Haidău – Motreanu, Fridrich, Bocșan, Cherecheș, Al. Lazăr, Marin, Doman, Nanu, Rody, Sorescu. Au mai intrat: Rus, Velcotă, Mezin și Bârnoi. Antrenor: Cristian Contescu.

Încă o fază zonală, la „C”

După rateurile din „zonale” de la juniori A și B, ACS Poli are noi speranțe la un titlu național printr-o grupă mai mică. Pregătită de antrenorul de la echipa a II-a a seniorilor, Cristian Contescu, formația de juniori C a clubului a devenit campioană județeană după 4-0 cu Electrica. Raul Popa (2) și Fabio Trip (2) au marcat golurile. Timișorenii așteaptă acum să vadă cu cine vor evolua în grupa fazei zonale.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 18 May. 2015, 12:16 Diverse
Pe aceeași temă