ACS Poli se laudă cu un internațional pe care nu-l poate folosi încă. Alți doi jucători revin la dispoziția „Chirurgului”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 16 Mar. 2015, 18:30 Diverse
ACS Poli se laudă cu un internațional pe care nu-l poate folosi încă.** Alți doi jucători revin la dispoziția

Bănățenii au efectuat în iarnă cinci transferuri, dar unul dintre nou-veniți nu are încă actele în regulă. Mijlocașul Victor Nikiema nu a debutat la Oradea și e plecat în Portugalia pentru a-și rezolva situația. Dan Alexa nu se plânge însă de probleme de lot, mai ales că doi dintre jucătorii cu probleme medicale au revenit la parametri normali la antrenamentele lui ACS Poli.

Timișorenii s-ar putea baza la Satu Mare, în intermediară, pe Cristi Bărbuț și Ovidiu Petre, fotbaliști care au acuzat probleme medicale. În schimb, Chipirliu acuză în continuare dureri la genunchi. „Tot lotul e valid în rest”, a spus azi Dan Alexa în conferința premergătoare duelului cu Olimpia.

Mai mult, săptămâna trecută ACS Poli a efectuat încă o mutare, legitimându-l pe portarul italian Angelo Montenegro, care se pregătea de anul trecut cu echipa. El a semnat pe o perioadă scurtă, adică până în vară.

Nikiema, selecționat, dar nerezolvat

Una dintre cele mai interesante sosiri în intersezon a fost cea a africanului Victor Nikiema (foto, stânga). Mijlocașul central a lăsat o impresie bună în teste, dar nu a debutat cu FC Bihor. Motivul e că ivorianul care joacă pentru naționala Burkinei Faso nu e încă legitimat cu acte în regulă. Jucătorul trebuia să sosească liber de contract după despărțirea de Sporting Braga B. „Nikiema e plecat la echipa națională a Burkinei Faso. El e în Portugalia tocmai pentru a-și rezolva problema, de acolo merge la lot. Când se întoarce, cu siguranță lucrurile vor fi în regulă. Dar mai durează încă 15 zile minim”, a explicat Dan Alexa.

ACS Poli joacă miercuri la Satu Mare în runda a 20-a a Ligii a II-a.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 16 Mar. 2015, 18:30 Diverse
Pe aceeași temă