A venit pe lume Robert Mera, cel mai tânăr „polist” în viață!

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 15:09 Diverse
A venit pe lume Robert Mera,** cel mai tânăr „polist

Ioan Mera, fostul jucător al lui Poli Timișoara, a devenit aseară tatăl unui băiat. Carmen, soția „eroului de la Amsterdam”, l-a adus pe lume pe primul lor fiu, Robert Ioan.

Fotbalistul de 26 de ani nu va mai juca în retur la echipa la care este legitimat, Alania Vladikavkaz. Mera se află încă în Timișoara și așteaptă să afle la care echipă îl vor împrumuta rușii. „Robert și Carmen sunt sănătoși, ăsta e singurul lucru pe care mi l-am dorit. O să îmi sun mâine impresarul, să văd dacă mi-a găsit o echipă. Dar acum nu mă gândesc la asta, sunt doar bucuros că băiatul meu a venit pe lume și totul e în regulă”, a spus fundașul care a făcut cel mai memorabil meci al său în 2009, pe Amsterdam ArenA, împotriva lui Ajax.

Cei de la ACS Poli nu l-au primit la antrenament

Pentru a nu rămâne în urmă cu pregătirea, Ioan Mera s-a antrenat în aceste zile la Timișoara, însă nu cu ACS Poli,așa cum și-ar fi dorit inițial, ci sub îndrumarea lui Mihai Alexandru, fostul preparator fizic al lui Politehnicii. Chiar dacă inițial a primit acordul de a se antrena timp de o săptămână în complexul „Dan Păltinișanu”, alături de divizionara secundă, Mera a fost înștiințat de conducerea clubului alb-negru că nu e binevenit la ședințele lor de pregătire. E vorba de fundașul care a jucat în peste 70 de meciuri oficiale ale lui Poli Timișoara și care a evoluat pentru echipa de pe stadionul „Dan Păltinișanu” mai bine de jumătate de an fără să fie plătit, în sezonul trecut.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 15:09 Diverse
Pe aceeași temă