A acceptat propunerea lui Ciprian Marica! Ionel Dănciulescu va fi manager sportiv la SSC Farul. „Am făcut un transfer de marcă”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2018, 19:25 Diverse

UPDATE | Ionel Dănciulescu (41 de ani) a acceptat o nouă provocare, după despărțirea de Dinamo. Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate încă de luni, fostul atacant al „câinilor” merge la SSC Farul, echipa din Liga 2 preluată de curând de Ciprian Marica, unde va ocupa funcția de manager sportiv. Mutarea a fost oficializată prin intermediul paginii de Facebook a grupării constănțene care se dă drept FC Farul, deși denumirea ei oficială este alta.

„FC Farul a făcut astăzi un transfer de marcă. La Constanța vine Ionel Dănciulescu, fostul atacant care a activat în foarte multe meciuri din Liga 1. „Danciu” va ocupa la FC Farul funcția de manager sportiv. Îi uram mult succes în mandatul său la Farul Constanța”, se arată în mesajul postat pe pagina echipei SSC Farul, asta dacă nu cumva, Dănciulescu va fi manager sportiv la FC Farul din Liga a 4-a, un club preluat de Ciprian Marica tot luna trecută și căruia i-a cedat brandul cumpărat în vară.

Ionel Dănciulescu a plecat din „Ștefan cel Mare” după ce a simțit că, de multe ori, e ignorat de colaboratorii săi.

„I-am propus lui Dănciulescu să vină la Farul. Pentru că nu am definitivat organigrama, nu știu să vă spun acum titulatura exactă a funcției, manager sau director, dar ar urma să se ocupe de ce știe el mai bine și ce a făcut și până acum: să fie lângă echipă și să se ocupe de ea. Aștept un răspuns de la Danciu”, declara, luni, Ciprian Marica pentru ProSport.

După nouă etape desfășurate în acest sezon al Ligii 2, SSC Farul se află abia pe locul 14, cu 9 puncte. Sâmbătă, de la ora 12:00, joacă la Timișoara, cu ASU Politehnica, în cadrul etapei a 10-a.


 

Plecat de la Dinamo înainte de meciul de campionat cu Poli Iași, pierdut cu 1-0, fostul manager sportiv al „câinilor”, Ionel Dănciulescu, își anunță revenirea în fotbal, la scurt timp după ce a părăsit stafful administrativ al echipei unde a făcut performanță ca jucător.

Zilele trecute, ProSport a scris că SSC Farul îl dorește pe „Danciu-gol” în stafful administrativ. Fostul atacant a recunoscut că a vorbit cu Ciprian Marica, acționarul majoritar al constănțenilor, și ia în calcul mutarea la divizionara secundă. Totodată, Dănciulescu spune că nu vrea să ia vreo „pauză” de la fotbal și își anunță revenirea în fenomen, lucru care se va întâmpla cât de curând.

„Sigur că iau în calcul (n.r. – varianta Farul). N-am mai vorbit de câteva zile, dar am vorbit cu el în ultimul timp. O să mă gândesc serios și la varianta aceasta. Vreau să revin, să găsesc un proiect interesant unde pot să ajut și să mă implic în totalitate. Vedem, zilele astea sau săptămâna viitoare o să iau o decizie”, a spus Dănciulescu pentru ProSport.

După primele nouă etape din Liga a 2-a, SSC Farul Constanța este pe locul 14, cu nouă puncte, la un punct de zona retrogradabilă și la 14 de primul loc ce asigură promovarea în primul eșalon, ocupat de Academica Clinceni.

Marius ANGHEL 04 Oct. 2018, 19:25 Diverse
Pe aceeași temă