Diniță: „Seria I este mai puternică”

07 Aug. 2009, 18:53 Liga 2
Diniță:**

 

Mâine, Concordia Chiajna trebuia să dispute pe teren propriu un meci amical în compania celor de la FC Argeș, dar gazonul a fost inundat și de aceea partida se va disputa de la ora 11 în Trivale. Pentru a prefața partida de mâine și pentru a afla starea de spirit a formației ilfovene, am stat de vorbă cu Laurențiu Diniță, care a avut amabilitatea de a ne acorda un scurt interviu.

 

Ați avut multe victorii în amicale, sunteți una din echipele favorite la promovare ?
Nu suntem favoriți, dar tragem la promovare. Am avut o perioadă de pregătire grea, de aceea am mai și pierdut unele partide.

 

Ați început mai slab în campioantul trecut. Care crezi că va fi situația anul acesta ?
Anul trecut eram doar 10 jucători cu două săptămâni înainte de începerea campionatului. Ne-am strâns târziu și asta s-a văzut. Anul acesta situația este total diferită, cu siguranță vom începe mai bine.

 

Ce s-a schimbat ?
Suntem o echipă mult mai omogenă, ne cunoaștem mai bine, lotul nu s-a modificat prea mult. Ne dorim să câștigăm fiecare meci. Vom încerca în noul campionat să adunăm cât mai multe puncte.

 

Va fi noul campionat mai echilibrat ?
Nu știu, dar situația financiară a făcut diferența anul trecut. Banii contează, fiecare jucător dorind să evolueze la o echipă care să îl plătească bine. Oricum, Seria I are multe echipe puternice.


Care sunt echipele favorite la promovare ?
Cred că Farul și Petrolul, dar și FCM Bacău a anunțat că se bate la promovare. Părerea mea este că și Botoșaniul este o echipă bună care se poate clasa pe primele locuri.

 

Articol de Andrei Petrică

 

07 Aug. 2009, 18:53 Liga 2
Pe aceeași temă