Dinamo – Steaua, pe Arena Națională! ”Câinii” închiriază cel mai mare stadion al României și au anunțat prețul biletelor

Andrei PASCU 09 May. 2023, 12:47 Liga 2
Dinamo – Steaua, pe Arena Națională! ”Câinii” închiriază cel mai mare stadion al României și au anunțat prețul biletelor

Dinamo va disputa derby-ul cu Steaua, din returul play-off-ului Ligii 2, pe Arena Națională! Duelul, care va avea loc la 15 mai, într-o zi de luni, de la ora 20:30, se va juca pe cel mai mare stadion al țării, conducerea clubului din ”Ștefan cel Mare” anunțând oficial acest detaliu.

Dinamo – Steaua, pe Arena Națională. Prețul biletelor

De altfel, au fost scoase la vânzare și biletele, în acest moment fiind închiriate doar primele două inele ale arenei. În cazul în care cererea va fi una mare, iar locurile vor fi ocupate, se va deschide și al treilea inel. E de așteptat ca numărul spectatorilor să fie aproximativ același care a fost și în sezonul regular, când pe Arena Națională, când tot Dinamo a fost gazdă, au fost în tribune în jur de 20.000 de oameni.

Dinamo a anunțat și prețul biletelor, iar cel mai ieftin tichet este 25 de lei, la peluze. Un bilet la tribune este 50 de lei, iar la VIP este între 100 și 120 de lei. La tribune, la inelul 1, mai sunt disponibile doar trei sectoare la ora publicării materialului.

Inelul intermediar de la tribune, al doilea, este adresat familiilor, ”Family Zone”, unde copiii sub 14 ani plătesc 10 lei pentru accesul pe stadion.

Steaua, învingătoare în partidele din acest sezon cu Dinamo

În turul play-off-ului, partida a fost tranșată, în Ghencea, de Steaua, scor 2-0, iar acum duelul va avea loc pe Arena Națională. Dinamo dispută de câteva luni partidele de pe teren propriu pe Stadionul Arcul de Triumf, dar, dată fiind rivalitatea și cererea mare de bilete pentru un astfel de duel, conducerea și stafful tehnic au decis închirierea celei mai mari arene a României.

De altfel, în sezonul regular, partida dintre Dinamo și Steaua s-a disputat pe Arena Națională, iar rezultatul final a fost 2-1 pentru echipa lui Daniel Oprița. A fost un număr mare de spectatori în tribune la acel moment, așa cum a fost și în turul play-off-ului, în Ghencea, detaliu care se va repeta cu siguranță și de această dată.

Tot în etapa a 9-a vor mai avea loc partidele Unirea Dej – Poli Iași (luni, 15 mai, ora 17:30) și Gloria Buzău – SC Oțelul (marți, 16 mai, ora 19:00).

Dinamo și Steaua, meciuri cu SC Oțelul, respectiv cu Poli Iași până la ”Derby de România”

Până la duelul Dinamo – Steaua, din etapa a 9-a, mai e de disputat etapa a 8-a în play-off. Acum, Dinamo se află pe locul 4, cu 40 de puncte, iar Steaua e pe locul 2, cu 49 de puncte.

Dinamo va mai întâlni SC Oțelul (în deplasare), în timp ce Steaua va da peste Poli Iași (în deplasare), până la întâlnirea de pe Arena Națională.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-un-nou-meci-decisiv-in-copou-de-aceasta-data-cu-trofeul-ligii-2-pe-masa-cu-o-victorie-in-fata-stelei-echipa-lui-leo-grozavu-isi-asigura-titlul-de-campioana-in-sezonul-2022-2023-19270098

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-are-noi-sefi-doi-milionari-au-fost-cooptati-in-structura-redwhite-ce-spune-actionarul-cainilor-eugen-voicu-despre-negocierile-cu-sponsorul-de-la-steaua-19270096

https://liga2.prosport.ro/liga-3/se-cunosc-inca-trei-semifinale-din-barajul-pentru-promovarea-in-liga-2-cele-mai-recente-patru-cluburi-care-si-au-asigurat-prezenta-in-faza-urmatoare-a-ligii-3-si-singura-serie-care-nu-isi-stie-campio-19270083

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marturia-tulburatoare-a-lui-cornel-sfaiter-presedintele-clubului-poli-iasi-dupa-ce-si-a-pierdut-recent-sotia-am-fost-daramat-am-vrut-sa-ies-complet-din-fotbal-ce-sanse-sunt-sa-19270094

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-ezita-sa-semneze-prelungirea-cu-unirea-dej-19270070

 

 

Andrei PASCU 09 May. 2023, 12:47 Liga 2
Pe aceeași temă