Dinamo și-a găsit stadion unde să joace în Liga 2, însă trebuie să părăsească Bucureștiul. Varianta din Capitală la care încă speră | EXCLUSIV

Autor: Daniel VLAD Publicat: 29 Jun. 2022, 11:09 Liga 2
Dinamo și-a găsit stadion unde să joace în Liga 2, însă trebuie să părăsească Bucureștiul. Varianta din Capitală la care încă speră | EXCLUSIV

Dinamo se află în căutarea unui stadion pentru disputarea meciurilor din Liga 2, după ce arena din ”Ștefan cel Mare” va intra în procesul de demolare. În București sunt șanse mici să joace.

Variantele arenelor din Cotroceni și Colentina au picat, iar despre cea din urmă șefii lui Dinamo au aflat direct din ProSport răspunsul lui Ionel Ciuclea, patronul clubului gazdă, Daco-Getica.

Cu o zi înainte de declarațiile date de Ionel Ciuclea, o delegație a lui Dinamo ceruse permisiunea administratorului bazei Juventus din cartierul Colentina să o viziteze. Acest lucru s-a întâmplat, iar, ulterior, cei din ”Ștefan cel Mare” urmau să primească un răspuns. Patronul celor de la Daco-Getica le-a oferit răspunsul ”câinilor” prin intermediul ProSport.

Dinamo ar putea juca la Giurgiu în Liga 2, însă speră și la stadionul Arcul de Triumf

Dinamo a trecut apoi la următoarea variantă luată în calcul pentru a-și disputa meciurile considerate pe teren propriu și, cel puțin verbal, a primit un răspuns favorabil. Echipa bucureșteană retrogradată în Liga 2 pentru prima dată în istoria sa de 74 de ani ar putea juca ”acasă” la Giurgiu, pe arena Astrei, ”Marin Anastasovici”.

Șefii clubului din ”Ștefan cel Mare” nu vor momentan să oficializeze acest acord cu Astra, deoarece se speră ca până la urmă echipa să joace în București, pe arena Arcul de Triumf.

Conducătorii dinamoviști țin cont de părerea suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan (PCH), iar aceștia nu doresc ca Dinamo să părăsească Bucureștiul. Dar, în cazul în care, într-un final, nu se va găsi nicio soluție în Capitală, atunci se va merge la Giurgiu.

”Pe BNR, în Cotroceni, sau în Colentina. Variantele Giurgiu sau Voluntari sunt secundare”, spunea, într-o ședință cu membri programului DDB, administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, variantele unde ar putea juca echipa în Liga 2.

”Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile? Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin. Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz Dinamo nu are ce să caute în Colentina”, spunea Ionel Ciuclea, patronul Daco-Getica, despre posibilitatea ca Dinamo să joace în Colentina.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Autor: Daniel VLAD Publicat: 29 Jun. 2022, 11:09 Liga 2
Pe aceeași temă