Dinamo s-a despărțit de Geani Crețu! Echipa din prima ligă la care merge mijlocașul și suma pe care urmează să o primească clubul

Robert JUGRAVU 05 Sep. 2022, 20:09 Liga 2
Dinamo s-a despărțit de Geani Crețu! Echipa din prima ligă la care merge mijlocașul și suma pe care urmează să o primească clubul

Campionii FC Argeș l-a luat pe Geani Crețu (22 de ani) de la Dinamo, urmând ca în vara anului viitor să plătească 130.000 de euro dacă va dori să îl păstreze.

Dinamo a început fără strălucire sezonul în Liga 2, dar conducerea s-a mișcat bine pe piața transferurilor și toți jucătorii aduși după începutul campionatului sunt acum titulari, iar echipa a arătat mai bine în meciul cu Concordia Chiajna, câștigat cu 1-0.

Cu toate că este ca și ieșit din planurile lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul a apelat la el un singur minut în acest sezon, în ultimele secunde ale jocului din prima etapă cu Progresul Spartac (1-0), Geani Crețu a fost dorit de Andrei Prepeliță la Pitești, astfel că a părăsit ”haita” chiar înainte de meciul de vineri cu Steaua, potrivit Fanatik.

Argeșul l-a luat pe Geani Crețu de la Dinamo

Dinamo l-a cedat pe Geani Crețu la Campionii FC Argeș, care îl va putea păstra pe fotbalist dacă în vara anului viitor va plăti 130.000 de euro. De asemenea, formația din ”Ștefan cel Mare” ar urma să primească și 50 la sută dintr-un transfer ulterior.

Piteștenii au nevoie de întăriri în SuperLigă și au pus ochii pe mijlocașul lui Dinamo, care în cele mai multe dintre apariții a fost trimis pe postul de extremă dreapta sau fundaș dreapta. El nu a fost folosit, însă, decât un minut în acest sezon din Liga 2, în victoria cu Progresul Spartac din runda inaugurală, 1-0.

Cu toate că în eșalonul secund nu s-a contat pe serviciile sale, Geani Crețu a jucat nu mai puțin de 24 de meciuri în sezonul trecut, la finalul căruia Dinamo a retrogradat după ce a pierdut barajul de menținere / promovare în Liga 1, 0-2 și 1-1 cu ”U” Cluj.

După ce și-a făcut prima parte a junioratului în orașul natal Piatra Neamț, la Ceahlăul, mijlocașul a trecut în academia lui Dinamo. La nivel de seniori, el a evoluat până acum pentru Dinamo și pentru Rapid.

 

Robert JUGRAVU 05 Sep. 2022, 20:09 Liga 2
Pe aceeași temă