Dinamo – Steaua, pe Arena Națională! ”Câinii” închiriază cel mai mare stadion al României pentru derby. Comunicatul clubului

Andrei PASCU 05 Sep. 2022, 10:00 Liga 2
Dinamo - Steaua, pe Arena Națională! ”Câinii” închiriază cel mai mare stadion al României pentru derby. Comunicatul clubului

Derby-ul Dinamo – Steaua, programat în etapa a 6-a a Ligii 2, va avea loc pe Arena Națională. ”Câinii” au confirmat faptul că au reușit să facă rost de banii necesari pentru a putea închiria cel mai mare stadion al României, dar și să plătească acele cheltuieli aferente desfășurării meciului.

Dinamo – Steaua, pe Arena Națională

Peste 30.000 de euro va plăti Dinamo pentru tot ce înseamnă cheltuieli pentru derby-ul cu Steaua, care se va juca vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30. Biletele vor fi puse la vânzare încă de azi, luni, 5 septembrie, informațiile fiind comunicate de clubul din ”Ștefan cel Mare”.

DINAMO 1948 vs CSA STEAUA pe Arena Națională

Meciul Dinamo 1948 vs CSA Steaua, contând pentru a șasea etapă în Liga 2, se va disputa vineri seară, la ora 21:30, pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Biletele pentru cel mai așteptat duel în Liga 2 vor fi puse în vânzare de mâine, online, pe platforma partenerului de ticketing al clubului nostru, Bilete.ro”, a anunțat Dinamo în comunicatul emis pe pagina de Facebook.

Vlad Iacob și Eduard Ziriakus – Galan cheamă lumea la stadion pentru Dinamo – Steaua

Comunicatului îi este atașată și o declarație semnată de Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, și Eduard Ziriakus – Galan, președintele programului Doar Dinamo București.

La meciul de astăzi (n.r. – meciul de duminică împotriva Concordiei Chiajna), suporterii noștri au avut foarte puține bilete la dispoziție, însă prezența lor s-a simțit foarte mult. Pentru meciul cu CSA am închiriat Arena Națională, tocmai pentru că știm ce fel de suporteri avem și cât de mult contează prezența lor.

O peluză plină va oferi un imens avantaj echipei, iar pentru adversar va fi ca un zid de netrecut. Pe Arena Națională, ai noștri au realizat cele mai frumoase coregrafii. Multe dintre ele au făcut înconjurul lumii. Suporterii vin la stadion și pentru acest spectacol, unde nu avem rival.

Vineri seară vom avea ocazia să arătăm și în tribune CE ÎNSEAMNĂ DINAMO și să arătam toturor CEEA CE POATE FI DINAMO la fiecare meci, de acum înainte.

Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal.

În același timp, prezența masivă a suporterilor noștri reprezintă și un ajutor financiar extrem de important pentru club. Suntem siguri ca și jucătorii noștri se vor ridica la înălțimea atmosferei din tribune și că vor realiza o partidă memorabilă”, au spus cei doi.

Ovidiu Burcă, cu gândul la Dinamo – Steaua după succesul cu Concordia Chiajna: ”Așteptăm cu multă ardoare meciul ăsta, nu trebuie să mai caracterizez un astfel de derby”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, vorbea duminică, după partida cu Concordia Chiajna, câștigată cu 1-0, primul succes după trei înfrângeri la rând în Liga 2, că derby-ul cu Steaua este așteptat cu multă nerăbdare și că vrea să facă fanii fericiți cu o victorie.

Derby-ul cu Steaua e un moment important pentru club, pentru fani. Așteptăm cu multă ardoare meciul ăsta, nu trebuie să mai caracterizez un astfel de derby. Cred că suporterii vor veni în număr mare”, a afirmat Burcă.

Steaua, un început mai bun de sezon decât Dinamo

Un start mai bun de sezon are Steaua, care după cinci meciuri a adunat 10 puncte, trei victorii, un egal și un eșec. Dinamo are doar 6 puncte, adunate în urma a două victorii și trei înfrângeri.

Suporterii își doresc foarte mult, este eternul derby, mai ales că se joacă pe Arena Națională. Am emoții la următorul meci, trebuie să câștigăm.

Nici noi nu am traversat o formă bună. Acolo nu mai contează locul în clasament, toți se motivează”, a spus Daniel Oprița despre derby-ul Dinamo – Steaua.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-respira-dupa-victoria-cu-concordia-chiajna-reactia-lui-ovidiu-burca-dupa-ce-cainii-au-rupt-lantul-celor-trei-infrangeri-consecutive-19244085

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mesaj-pe-placul-ultrasilor-adi-popa-n-a-stat-pe-ganduri-cand-a-fost-intrebat-de-derby-ul-dinamo-steaua-ce-prefer-o-victorie-in-locul-calificarii-in-play-off-cum-a-reac-19243750

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandal-pe-functii-la-dinamo-unul-dintre-liderii-ddb-constanta-a-fost-angajat-la-club-desi-unul-dintre-suporterii-marcanti-voia-sa-lucreze-gratis-19243564

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-victorie-cu-poli-iasi-si-primul-succes-pe-teren-propriu-in-acest-sezon-daniel-oprita-e-prima-data-cand-ma-bucur-dupa-ce-castigam-la-celelalte-partide-am-intrat-suparat-in-vestiar-19243695

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 05 Sep. 2022, 10:00 Liga 2
Pe aceeași temă