Dinamo, pe punctul de a-l pierde și pe Ahmed Bani. Jucătorul, dorit de un club din Liga 1: ”Suntem în negocieri avansate”

Marius ANGHEL 19 Jul. 2022, 13:15 Liga 2
Dinamo, pe punctul de a-l pierde și pe Ahmed Bani. Jucătorul, dorit de un club din Liga 1: ”Suntem în negocieri avansate”

Dinamo caută jucători pentru a-și forma un lot competitiv în Liga 2, însă, pe de altă parte, continuă să piardă fotbaliști pe care i-a avut la dispoziție în Liga 1, care au dus la retrogradarea pentru prima dată în istoria clubului.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a declarat la finalul jocului de ieri cu Chindia Târgoviște (scor 3-2, în prima etapă a SuperLigii) că una dintre țintele sale este Ahmed Bani, mijlocașul ofensiv de la Dinamo care în curând va împlini 20 de ani (la 22 august).

Ahmed Bani este dorit de FC Botoșani

În plus, Kevin Boli, fost la Viitorul și CFR Cluj, ultima dată la Samsunspor (Turcia), este achiziționat, iar cu Jonathan Varane, fost la Lens și Rodez, în Franța, se negociază.

”Dacă intră Boli de mâine, se schimbă treaba. Mai vine un fundaș central. O să vină Varane, mijlocaș la închidere. Astăzi trebuie să-mi dea răspunsul. Sper să vină și Ahmed Bani. Suntem în negocieri avansate. Încă mai căutăm jucători care să facă diferența. Cred foarte mult în Shahaf, este un jucător care va exploda. O să avem schimbări”, a spus, citat de Botoșani Online, Valeriu Iftime, la finalul jocului cu Chindia.

Bani a jucat cel mai mult pentru Dinamo în sezonul retrogradării în Liga 2

Andrei Ahmed Bani Mustafa a evoluat pentru Dinamo în 26 de meciuri în sezonul retrogradării în Liga 2.

A prins doar 1144 de minute, fiindcă a intrat în doar 12 jocuri ca titular, în nouă dintre ele fiind înlocuit. Bani a evoluat și pentru echipa secundă a ”câinilor”, în Liga 3, și este un produs al clubului din ”Ștefan cel Mare”. Pentru prima echipă are 46 de meciuri jucate în ultimele trei sezoane de Liga 1 și are un gol marcat.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-vrea-un-mijlocas-de-la-fcsb-gigi-becali-nici-nu-mai-stia-ca-acesta-este-sub-contract-cu-clubul-sau-nu-am-ajuns-sa-fiu-eu-tatal-tuturor-exclusiv-19237831

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nelut-rosu-promisiune-pentru-fanii-lui-dinamo-dupa-rezultatele-dezastruoase-din-meciurile-amicale-mijlocasul-mesaj-indraznet-s-ar-putea-ca-suporterii-sa-fie-ingrijorati-dar-asa-e-in-preg-19237768

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-recunoscut-discutiile-pentru-venirile-a-doi-jucatori-un-capitan-din-play-off-ul-ligii-2-din-sezonul-trecut-si-un-mijlocas-sub-contract-cu-fcsb-19237717

Marius ANGHEL 19 Jul. 2022, 13:15 Liga 2
Pe aceeași temă