Dinamo, nevoită să plece din București după sancțiunea dictată de FRF. Unde vor disputa ”câinii” următoarele două partide de pe teren propriu

Andrei PASCU 27 Sep. 2022, 11:57 Liga 2
Dinamo, nevoită să plece din București după sancțiunea dictată de FRF. Unde vor disputa ”câinii” următoarele două partide de pe teren propriu

Dinamo a ales stadionul pe care va evolua în următoarele două meciuri de pe teren propriu, în contextul sancțiunilor primite în urma jocului cu Steaua, de pe Arena Națională, din cauza incidentelor provocate de suporteri. ”Câinii” au ajuns la un acord cu administratorii clubului Astra, urmând să evolueze la Giurgiu.

Dinamo pleacă din București pentru următoarele două meciuri de pe teren propriu. Va juca la Giurgiu

Următoarele două meciuri pe care Dinamo le are programate pe teren propriu sunt cele cu Unirea Slobozia, din etapa a 8-a din Liga 2, și Ripensia, din etapa a 10-a din Liga 2. Marian Costea, președintele echipei Astra, a confirmat înțelegerea cu conducerea lui Dinamo, pentru ca bucureștenii să evolueze la Giurgiu în partidele amintite.

Părțile au ajuns la un acord pentru o sumă de 4.000 de euro pentru fiecare meci.

Am semnat contractul chiar acum, am și trimis actele la Federație. Înțelegerea se întinde doar pe cele două meciuri cât au stadionul suspendat”, a declarat Marian Costea, citat de Playsport.

Ulterior, și Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului din ”Ștefan cel Mare”, a confirmat că există o înțelegere între Dinamo și administratorii stadionului din Giurgiu:

Da, din câte am vorbit cu domnul Iacob azi, așa urmează să fie”.

Dinamo, deloc bine nici pe plan sportiv

Dinamo are două eșecuri la rând în campionat. După victoria cu Concordia Chiajna, scor 1-0, a cedat în fața Stelei, scor 1-2, iar apoi în fața Gloriei Buzău cu același scor, 1-2.

Dinamo va juca și ea în Cupa României, în play-off, cu Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu, joi, 29 septembrie, de la ora 21:30.

”Câinii” încearcă să îmbunătățească jocul cât pot în aceste zile, dat fiind faptul că Liga 2 este întreruptă pentru partidele echipelor naționale. Vineri, Dinamo a jucat un meci amical cu Concordia Chiajna, la Chiajna, scor 0-0.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 27 Sep. 2022, 11:57 Liga 2
Pe aceeași temă