Dinamo luptă ca la rugby pentru promovare! Ovidiu Burcă vrea determinare, deși ”câinii” au făcut doar remiză cu Gloria Buzău: ”Posibilitățile sunt limitate, dar ne batem pentru fiecare centimetru de teren”

Andrei PASCU 19 Mar. 2023, 18:54 Liga 2

Dinamo se află pe o pantă ascendentă în ultimele luni. A acces în play-off, iar în prima etapă a grupei pentru promovare a reușit să obțină un punct, după 1-1 cu Gloria Buzău, pe teren propriu.

Ovidiu Burcă a lăsat de înțeles că buzoienii sunt o echipă mai bună decât Dinamo, că au un lot valoros, poate cel mai bun din play-off-ul Ligii 2, în timp ce Dinamo a avut probleme chiar și în pauza de iarnă din cauza interdicției la transferuri și nu a putut face strategia pe care o voia la nivelul lotului.

Dinamo, egal cu Gloria Buzău, 1-1, pe ”Arcul de Triumf”. Ovidiu Burcă: ”În play-off, toate meciurile sunt tari”

Oricum, Dinamo a reușit să revină de la 0-1 în confruntarea cu Gloria Buzău. Trupa lui Adrian Mihalcea a deschis scorul în minutul 41, prin Alexandru Boiciuc, iar ”câinii” au egalat chiar înainte de pauză, prin Ahmed Bani, în ultimul minut regulamentar. Scorul s-a menținut și la pauză, și la finalul confruntării.

Burcă e convins că toate partidele din play-off vor fi grele, considerând că duelul cu Gloria Buzău a fost doar începutul și că meciurile vor fi tot mai tensionate, odată cu apropierea etapei a 10-a, ultima.

  • Dinamo: Dujmovic – Bena, Giafer, Patriche (cpt.), Amzăr (Moura 52′) – Gorka Larrucea – Dav. Irimia (Delciu 82′), N. Roșu (Demici 82′), Daniel Iglesias, Bani – Țîră (Al. D. Pop 55′)
    Rezerve neutilizate: Oncescu – Iul. Roșu, Borcea, Andr. Florescu, Ghezali

Ovidiu Burcă, după Dinamo – Gloria Buzău: ”Am întâlnit una din cele mai bune echipe”

Argumentul pozitiv scos în evidență de antrenor este acela al faptului că jucătorii au avut atitudine și au fost agresivi, lucru pe care speră ca fanii să îl fi apreciat.

În play-off, toate meciurile sunt tari! Azi am luat un punct, poate jocul nu a fost așa cum voiam, dar toate meciurile vor fi strânse, sunt echipe apropiate ca valoare, orice rezultat e posibil. Nu știu dacă azi am întâlnit cea mai bună echipă, dar una din cele mai bune, cu jucători de valoare.

Am pus probleme, am încercat să ne facem jocul, în câteva momente ne-a și ieșit, uneori am avut probleme, dar asta e. Posibilitățile noastre sunt limitate, ne vom bate pentru fiecare punct, pentru fiecare centimetru de teren, din punctul acesta de vedere nu am ce să le reproșez băieților.

Din păcate, trebuie să găsesc soluții, regula under e complicată, dar trebuia să schimb. Trebuie să fii flexibil, să găsești variante, în defensivă ne-am întărit, axul central a fost bun.

Suporterilor poate nu le-am transmis o satisfacție, dar e important că echipa luptă, se bate pentru fiecare balon, azi, din punctul acesta de vedere, am fost ok. Suporterii cred, toți trebuie să credem în promovare. Am pornit sezonul regular cu un decalaj foarte mare, dar am revenit, vom lua meci cu meci”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit DigiSport.

Dinamo, meci cu Unirea Dej în etapa a 2-a a play-off-ului

După ce a debutat cu Gloria Buzău, pe teren propriu, scor 1-1, Dinamo va întâlni, până la finalul turului play-off-ului, Unirea Dej, în deplasare, SC Oțelul, acasă, Steaua, în deplasare, și Poli Iași, pe teren propriu.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

Acum mergem la Dej, ne va aștepta și acolo o partidă dificilă. Mergem acolo să câștigăm, așa cum facem în toate meciurile.

În play-off sunt echipe care s-au pregătit din timp, au investit foarte mulți bani și la Buzău sunt jucători poate peste media Ligii 2. Nu vreau să vorbesc prea mult despre ceilalți, dar trebuie să fim corecți, să știm care sunt mijloacele noastre și să ne batem până la capăt”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-luat-un-punct-din-deplasarea-cu-dinamo-19264034

https://liga2.prosport.ro/seria-1/intorsura-buzaului-punct-si-de-la-capat-dinamo-doar-egal-cu-gloria-lui-adi-mihalcea-in-primul-in-meci-intr-un-play-off-dupa-sase-ani-19263937

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1200-cele-doua-echipe-incep-play-off-ul-cu-acelasi-numar-de-puncte-19263859

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-cuvinte-frumoase-despre-sc-otelul-dupa-victoria-obtinuta-de-poli-iasi-la-galati-jos-palaria-pentru-ce-a-facut-dorinel-munteanu-cu-acesti-baieti-19264050

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-costel-enache-antrenorul-care-isi-asuma-nu-doar-spune-explicatii-dupa-despartirea-de-unirea-slobozia-si-cat-de-serios-se-gandeste-la-retragerea-din-fotbal-19263868

Andrei PASCU 19 Mar. 2023, 18:54 Liga 2
Pe aceeași temă