Dinamo confirmă restanțele salariale către jucători. Informațiile oferite de conducere și când se fac plățile

Răzvan STÎNGĂ 15 Jan. 2023, 15:26 Liga 2
Dinamo confirmă restanțele salariale către jucători. Informațiile oferite de conducere și când se fac plățile

Dinamo are restanțe către jucători, iar acest lucru a fost recunoscut de conducerea clubului. Vlad Iacob, administratorul special al ”câinilor”, a afirmat că situația de la echipa pe care o reprezintă se va regla și că jucătorii își vor primi banii pe care îi au de încasat.

În acest moment, conform lui Iacob, spiritele sunt unele liniștite în rândul vestiarului, care are încredere că va fi rezolvată situația. Iacob a promis că în câteva zile vor începe alimentarea conturilor jucătorilor, pentru că atunci Dinamo va încasa anumite sume de bani, din diverse surse, poate chiar și de la fanii din DDB.

Dinamo, restanțe salariale către jucători. Informațiile oferite de Vlad Iacob

Astfel, Dinamo ar trebui să rezolve, probabil, în mare măsură situația plăților restanțelor către jucători până la prima partidă din Liga 2 din acest an, până când se va relua campionatul.

Jucătorii sunt nemulţumiţi ca orice angajat sau ca orice fotbalist care nu îşi primeşte drepturile salariale. Evident că sunt nemulţumiri, situaţia nu este una plăcută, dar nu au existat până acum certuri sau probleme din acest punct de vedere.

Sigur vom plăti o parte din restanţe. Facem toate eforturile. Mai sunt şi încasări pe care le vom primi săptămâna viitoare şi, bineînţeles, vom debloca şi plăţile”, a spus Vlad Iacob pentru Fanatik.

Dinamo a reluat pregătirile și e aproape de primul amical

Dinamo a început recent antrenamentele, marți, 10 ianuarie, iar primul meci amical va avea loc la 21 ianuarie, cu formația de divizie a treia CS Păulești. Până la primul duel oficial din 2023, ”câinii” vor mai întâlni opt formații, printre care cinci din Liga 2, Progresul Spartac, CSM Slatina, Gloria Buzău, Unirea Slobozia și FC Brașov.

Formația lui Ovidiu Burcă este printre puținele din Liga 2 care nu vor pleca în cantonamentul de iarnă în afara localității. În mare parte, ședințele de pregătire vor avea loc la baza proprie de la Săftica.

Dinamo, locul 8 în Liga 2

Pe locul 8 se află Dinamo în Liga 2, cu 24 de puncte, la două puncte de ocupanta locului 6, Gloria Buzău. Însă, e la distanță de numai trei puncte de locul 13, Viitorul Pandurii, astfel că formația lui Burcă poate pica poziții bune în cazul în care nu va reuși să obțină toate punctele în rundele rămase de jucat în 2023, în sezonul regular.

Foto: Radio Dinamo 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-le-da-sperante-fanilor-dinamovisti-acum-cred-in-promovare-ce-spune-antrenorul-despre-situatia-grea-de-la-club-19257723

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-situatia-interdictiei-la-transferuri-19257627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-lazar-se-intoarce-in-liga-3-echipa-cu-care-a-semnat-mijlocasul-dupa-despartirea-cu-scandal-de-dinamo-19257616

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fratele-lui-mihai-bendeac-lucreaza-la-dinamo-cu-ce-se-ocupa-la-club-si-momentul-care-l-a-facut-sa-se-apropie-si-mai-mult-de-echipa-intr-un-fel-ciudat-interviu-19257588

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Jan. 2023, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă