Dinamo se reunește la Săftica, la începutul lunii ianuarie. Decizie neașteptată luată de Ovidiu Burcă în privința cantonamentului: ”S-au schimbat metodele de antrenament”

Răzvan STÎNGĂ 31 Dec. 2022, 14:58 Liga 2
Dinamo se reunește la Săftica, la începutul lunii ianuarie. Decizie neașteptată luată de Ovidiu Burcă în privința cantonamentului: ”S-au schimbat metodele de antrenament”

Dinamo nu va pleca în afara Bucureștiului pentru pregătirile de iarnă, pentru abordarea ultimelor meciuri din sezonul regular al Ligii 2. Ovidiu Burcă a luat hotărârea ca Dinamo să rămână în oraș pentru antrenamente și va pleca în jurul Bucureștiului doar pentru partide amicale.

Reunirea va avea loc în prima parte a lunii ianuarie, la 9, iar stafful tehnic condus de Ovidiu Burcă nu a luat în calcul nici măcar posibilitatea de a face cantonamentul în altă zonă a României, cu atât mai puțin să plece din țară, în Bulgaria sau Turcia, așa cum au obișnuit în ultimele perioade de pregătire formațiile din Liga 2.

Dinamo, reunire la 9 ianuarie și pregătire în București

La Săftica se va reuni Dinamo, unde va petrece mare parte din zilele de pregătire, iar pentru anumite partide de verificare va ieși în apropierea Bucureștiului. Antrenorul ”câinilor” a concluzionat că are toate condițiile necesare ”acasă” și că nu e nevoie de o deplasare pentru jucătorii săi, pentru a fi în formă maximă înaintea ultimelor runde.

Puteam să iau în calcul să facem la munte undeva unde am fi avut un teren bun, să facem cu mingea. 

S-au schimbat metodele de antrenament, nu mai este vremea să alergăm pe dealuri, facem preponderent cu mingea. Mai ales că va fi o perioadă lungă până la reluarea partidelor oficiale”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit GSP.

Dinamo, meciuri cu Unirea Constanța, CS Comunal Șelimbăr și Poli Timișoara pe final de sezon regular

Pe locul 8 se află Dinamo în Liga 2, cu 24 de puncte, la două puncte de ocupanta locului 6, Gloria Buzău. Însă, e la distanță de numai trei puncte de locul 13, Viitorul Pandurii, astfel că formația lui Burcă poate pica poziții bune în cazul în care nu va reuși să obțină toate punctele în rundele rămase de jucat în 2023, în sezonul regular.

În campionatul regular, Dinamo le va mai întâlni pe Unirea Constanța, CS Comunal Șelimbăr și Poli Timișoara. Prima și ultima partidă vor avea loc pe terenul ”câinilor”, iar disputa cu sibienii este programată în deplasare.

Foto: Radio Dinamo 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-antrenor-al-cs-dinamo-despre-faptul-ca-exista-trei-echipe-dinamo-bucuresti-in-fotbalul-romanesc-avem-antecedente-cu-fcsb-steaua-pe-cine-considera-club-mama-19257052

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-si-a-ales-fotbalistul-anului-2022-19256994

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-dinamo-si-a-numit-un-nou-antrenor-principal-marius-bratu-il-inlocuieste-pe-interimarul-danut-lupu-ministerul-de-interne-ne-asigura-tot-ceea-ce-avem-nevoie-ca-sa-facem-performanta-avem-t-19256931

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/dorin-serdean-a-reactionat-si-l-a-pus-la-zid-pe-presedintele-ddb-tot-pierdeti-cu-mine-dar-tot-pe-zmeii-faceti-o-sa-ii-coste-scump-toate-aceste-afirmatii-facute-impotriva-mea-19256862

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-opteaza-pentru-stadionul-arcul-de-triumf-in-2023-dar-are-si-varianta-de-rezerva-noua-vlad-iacob-am-incercat-acolo-si-vom-incerca-iar-19256810

Răzvan STÎNGĂ 31 Dec. 2022, 14:58 Liga 2
Pe aceeași temă