Derby-ul Moldovei a fost reprogramat

21 Apr. 2009, 15:28 Liga 2
Derby-ul Moldovei a fost reprogramat

Programat inițial pentru vineri, de la orele 20.00, partida dintre FCM Bacău și FC Ceahlăul Piatra Neamț, din cadrul etapei a 26-a, se va desfășura sâmbătă de ora 11.00, ora obișnuită pentru liga a 2-a.
 

 

Socotită o partidă de risc maxim organizatorii au considerat mai „prudent” disputarea partidei la „lumina zilei” văduvind cele două galerii de un spectacol de „lumini” aidoma marilor derby de odinioară. În noile conditii create, suporterii nemțeni vor face deplasarea în orașul lui Bacovia sâmbătă dimineață de la ora 8.00. Pentru derby-ul cu FCM Bacău vor fi puse la dispoziție șase autocare, ce vor avea ca punct de plecare parcarea stadionului Ceahlaul, numărul acestora putând fi suplimentat în condițiile în care vor aparea solicitări în acest sens.
 

 

În tur, la Piatra Neamț, Ceahlăul s-a impus cu scorul de 2-1, prin reușitele lui Vițelaru (min.21) și Forminte, în repriza a doua (eurogol-sut pe jos de la 30m), respectiv Spiridon pe finalul primei reprize la una din puținele greșeli ale portarului Savu din acest campionat. 

articol scris de Dan Eșanu (RL2)

21 Apr. 2009, 15:28 Liga 2
Pe aceeași temă