Delta, în regim de avarie! Primăria taie la jumătate contribuția anuală: „Nu avem ce face”

12 Aug. 2012, 13:01 Liga 2
Delta, în regim de avarie!** Primăria taie la jumătate contribuția anuală:

Lovit deja de tragedia petrecută săptămâna trecută, după moartea lui Henry, clubul tulcean se confruntă și cu probleme financiare. Primarul Constantin Hogea a declarat că în sezonul viitor, sezon ce începe la 1 septembrie, Consiliul Local nu va putea aloca decât jumătate din bugetul trecut, respectiv aproximativ jumătate de milion de euro.

„Din păcate nu avem ce face, acestea sunt posibilitățile. Sunt multe presiuni pe buget, nevoile au crescut, nu mai putem aloca foarte mulți bani. Probabil că vor fi doar jumătate de milion, dar sper ca și colegii de la Consiliul Județean să nu-și uite promisiunile din campania electorală. Domnul președinte Teodorescu a promis chiar la stadion, când venea în campanie electorală, că va fi alături de clubul Delta și cred că așa vom putea aspira la promovare, cu sprijinul Consiliului Județean, dar așteptăm și poate alți iubitori de fotbal alături de echipă”
, a spus primarul Tulcei pentru Ziarul de Tulcea.

În prima etapă a noului sezon al Ligii a II-a, Delta Tulcea va evolua în deplasare, la Suceava, cu Rapid CFR. Primul meci acasă va fi cel din runda a doua, cu Dunărea Galați.

12 Aug. 2012, 13:01 Liga 2
Pe aceeași temă