Nici în această etapă nu a fost mai bine pentru Steaua. Dean Beța, după remiza in extremis cu CSM Slatina, în Ghencea: ”Suntem într-o situație mai delicată și e vina noastră”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2023, 21:39 Liga 2

Steaua rămâne cu o singură victorie și după disputarea meciului său din etapa a 7-a a Ligii 2, cu CSM Slatina. La al treilea joc desfășurat pe teren propriu în această ediție de campionat, trupa din Ghencea a înregistrat tot o remiză la scorul de 1-1, cu un total de 8 puncte fiind abia pe locul 13.

Puștiul David Matei a marcat în minutul 90 golul care a anulat reușita unui al tânăr jucător, a lui Denis Marin, din minutul 33.

Dean Beța, după egalul Stelei cu CSM Slatina: ”Lipsa asta de rezultate ne-a dat puțin în spate ca moral și ca încredere”

După meciul disputat în Ghencea, în fața a puțin peste 1000 de spectatori, căpitanul Stelei, Dean Beța, a spus că el și colegii săi trebuie să bage ”capul în pământ” și să muncească mai mult, fiindcă în actuala situație, a rezultatelor obținute până acum, nu e bine nici pentru suporteri, nici pentru ei și nici pentru club.

”Nu avem multe de spus. Trebuie să băgăm capul în pământ și să muncim mult mai mult, pentru că pierdem șansele la play-off și nu e bine, nici pentru suporteri, nici pentru noi, personal, nici pentru club. Suntem într-o situație mai delicată și e vina noastră. Trebuie să ne revenim. Nu știu, o să stăm de mâine să discutăm, să vedem ce e de făcut, pentru că nu se mai poate așa.

Nu vrem să căutăm scuze, să dăm vina pe schimbările din vară. E etapa a 7-a, am avut și meciuri în care am jucat bine, am început cu joc bun în primele trei-patru etape, dar probabil lipsa asta de rezultate ne-a dat puțin în spate ca moral și ca încredere. Indiferent de situație (n.r. – legat de faptul că antrenorii Daniel Oprița și Fănel Nofitovici au fost suspendați), trebuia să câștigăm, era vital”, a spus Beța la microfonul DigiSport.

”Tot am spus că va fi mai bine de etapa următoare, etapa următoare, dar numai, gata, nu se mai poate, trebuie să schimbăm ceva”

Beța (32 de ani) a terminat meciul pe teren și fără să primească cartonaș galben. A fost la al șaselea joc disputat în acest sezon, în șapte etape, de fiecare dată intrând ca titular.

După fluierul final, jucătorii Stelei au mers la galerie, iar suporterii au avut mai multe reproșuri de făcut de această dată.

”Ne-au reproșat lipsa de atitudine. Și ei își doresc să jucăm mai bine, să câștigăm, pentru că cu o victorie eram acolo cu șanse mari pentru play-off. Mai avem destul de multe etape, tot am spus că va fi mai bine de etapa următoare, etapa următoare, dar numai, gata, nu se mai poate, trebuie să schimbăm ceva. Trebuie schimbat de la început până la final!”, a mai declarat căpitanul Stelei la acest meci.

Steaua în remiza cu CSM Slatina: Frânculescu – Dav. Maftei, Vîrtej, Beța (cpt.), Ad. Ilie (Boiciuc 60′) – St. Drăghici (Topuzov 46′), Rober Sierra (Dav. Matei 73′), Mancuso, Enceanu (Dobrescu 46′) – Chunchukov (Buziuc 80′), Chipirliu. Rezerve neutilizate: I. Pop – Bărbulescu, Raicu, Walace.

Steaua, abia pe locul 13 în Liga 2

Steaua, cu 8 puncte, încheie etapa a 7-a pe locul 13, între Concordia Chiajna și CSM Reșița, care au același număr de puncte.

În etapa următoare, a 8-a, Steaua joacă duminică, de la ora 12:30, în deplasare la Gloria Buzău (locul 4, 14 puncte). Până atunci, echipa din Ghencea joacă și joi, de la ora 16:15, pe teren propriu, cu ”U” Cluj, în etapa 1 a fazei grupelor Cupei României.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-csm-slatina-joaca-in-meciul-de-incheiere-al-etapei-7-din-liga-2-19286139

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-toate-meciurile-programate-sambata-sapte-la-numar-incep-la-ora-1100-19285779

 

Marius ANGHEL 25 Sep. 2023, 21:39 Liga 2
Pe aceeași temă