De ziua lui Gică Hagi, Steaua a zdrobit Farul 2 într-un amical jucat la Constanța. VIDEO | Surpriza fanilor pentru ”Rege”

Răzvan STÎNGĂ 05 Feb. 2022, 15:44 Liga 2

Steaua a disputat un amical cu Farul 2, sâmbătă, 5 februarie, chiar în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 57 de ani. Partida a avut loc pe unul din terenurile de antrenament din baza de pregătire a Farului, de la Ovidiu, iar Steaua a câștigat fără probleme, cu scorul de 6-1.

Steaua, victorie categorică în amicalul cu Farul 2 

Formația din Ghencea a marcat de trei ori în primele 45 de minute, echipa secundă a Farului (locul 4 în Seria 3 a Ligii a 3-a) nepunând prea multe probleme. Scorul a fost deschis de Robert Neacșu, în minutul 19, potrivit informațiilor oferite de Steaua, iar nouă minute mai târziu s-a făcut 2-0. A marcat Vasile Buhăescu.

În minutul 35 a ieșit în evidență și unul dintre jucătorii aduși în această iarnă de Steaua, Sorin Bustea, care a închis tabela la pauză. Meciul a continuat și în partea a doua la fel, cu Steaua atacând, iar la 10 minute de la reluare era deja 5-0. Autori ai golurilor, Remus Chipirliu, în minutul 50, de la 11 metri, și Vasile Buhăescu, în minutul 53, care a reușit astfel dubla.

Adrian Popa a marcat și el, pe final 

Farul 2 a marcat golul de onoare în minutul 62, prin Ianis Malama, de la 11 metri, dar Steaua a mai înscris un gol până la final. Adrian Popa a punctat și el, în minutul 86.

  • Primul 11 al Stelei: Bălbărău – Neacșu, Beța, Bactăr, Șt. Pacionel, Enceanu, Bărbulescu, Drăghici, Buhăescu, Bustea, Chipirliu.
    Rezerve: Iancu – Em. Pacionel, Zaharia, Răsdan, Donose, Mihăescu, Huiban, Popa, Răducan, Jindiceanu.

Fanii Stelei l-au sărbătorit pe Gică Hagi 

Fanii Stelei au profitat de meciul amical pentru a face deplasarea la Constanța și pentru a-l sărbători pe ”Regele” Gică Hagi, care a împlinit sâmbătă 57 de ani. Suporterii au cântat, au aprins torțe și chiar i-au oferit lui Hagi un tricou cu Steaua și mai multe obiecte cu însemnele clubului.

Suporterii Stelei alături de Regele fotbalului românesc, Gheorghe Hagi”, a postat AS 47 pe Facebook, alături de un video de la stadion.

Steaua, patru victorii și o remiză în amicale 

Steaua a mai disputat alte patru meciuri amicale înaintea duelului cu formația din Constanța, înregistrând trei victorii (3-1 cu CS Tunari, 3-1 cu CS Afumați și 7-1 cu CSM Jiul Petroșani) și o remiză (2-2 cu Progresul Spartac).

Până la reluarea Ligii a 2-a, Daniel Oprița va mai regla jocul Stelei în cel puțin două partide de verificare, cu Astra și Concordia Chiajna.

Foto: Steaua
Video: AS 47 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-vrea-sa-aduca-un-atacant-strain-dar-transferul-depinde-si-de-alte-rezilieri-contractuale-daniel-oprita-sa-vedem-ce-decizie-luam-speram-sa-rezolvam-19218154

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-bustea-si-razvan-andronic-au-ajuns-la-un-acord-de-principiu-cu-steaua-si-devin-primele-achizitii-ale-militarilor-oprita-s-a-razgandit-in-privinta-unuia-di-19216954

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-metaloglobus-victorie-spectaculoasa-cu-fc-buzau-a-fost-condusa-dar-a-revenit-si-a-marcat-golul-decisiv-in-minutul-90-alexandru-potecea-reusita-din-foarfeca-19218592

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-imprumutat-inca-un-jucator-iarna-aceasta-pe-gabriel-plumbuitu-cu-banatenii-au-semnat-prelungirea-si-doi-dintre-tinerii-alaturi-de-care-construim-viitorul-alb-violet-19218583

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Feb. 2022, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă