David Duțu n-a mai ajuns în Cipru, după despărțirea de Turris Oltul. Tânărul portar a revenit în Liga 3, la echipa la care s-a consacrat

Marius ANGHEL 04 Mar. 2021, 12:07 Liga 3
David Duțu n-a mai ajuns în Cipru, după despărțirea de Turris Oltul. Tânărul portar a revenit în Liga 3, la echipa la care s-a consacrat

Liber de contract după ce s-a despărțit de Turris Oltul în această iarnă, ca urmare a desființării clubului, portarul David Duțu (20 de ani) ajunsese la un acord cu o echipă din Cipru.

Tânărul goalkeeper n-a mai rămas însă la Onisilos Sotira (foto, poza de prezentare), ocupanta locului 7 după 21 de etape în liga secundă cipriotă, ci a revenit în România și își va continua cariera în Liga 3.

David Duțu ajunsese în Cipru după despărțirea de Turris Oltul

Duțu nu a mai rămas în Cipru din cauza situația actuale cu pandemia COVID-19. A revenit în România și în partea a doua a sezonului va juca la echipa unde s-a consacrat, SC Popești Leordeni, scrie Ilfov Sport. Asta după ce refuze echipe din Liga 2 ca Unirea Slobozia și CS Mioveni pentru a merge să joace pe Insula Afroditei.

”Cel mai important pentru mine este să am continuitate și să mă pregătesc la un nivel bun. Am ratat câteva bune oportunități în această iarnă, dar nu consider un pas înapoi revenirea în Liga a 3-a, la o echipă cu pretenții, așa cum este SC Popești Leordeni. Sper să am evoluțiile pe care le așteptăm cu toții”, a punctat David Duțu, citat Ilfov Sport.

Duțu s-a întors la SC Popești Leordeni

David Duțu revine după 2 ani la SC Popești Leordeni, echipă clasată în acest moment pe locul 7 din 10 în Seria a 3-a a Ligii 3, în care lider este CS Afumați, cu 28 de puncte. SC Popești Leordeni are acumulate doar 11 puncte în primele 10 etape, iar în primul joc oficial din 2021 va întâlni pe teren propriu, în data de 13 martie, Viitorul Constanța 2 (locul 4, cu 17 puncte).

De curând, SC Popești Leordeni a pierdut cu 3-6 un amical disputat cu Steaua, în Ghencea, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3.

Tânărul portar originar din București a mai trecut în cariera sa pe la juniorii Rapidului și Voluntariului, iar pentru Turris Oltul a evoluat în 19 meciuri de Liga 2. În ediția 2019/2020 a prins 12 jocuri, iar în cea actuală, în prima sa parte, a avut 7 apariții pe teren.

Evoluțiile pe care le-a avut la echipa teleormăneană i-au adus și convocarea la naționala de tineret.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/david-dutu-nu-a-stat-mult-pe-tusa-dupa-plecarea-de-la-turris-oltul-portarul-si-a-dat-acordul-pentru-primul-contract-in-afara-romaniei-si-a-declinat-doua-oferte-din-liga-2-19164936

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-steaua-chinuita-de-sc-popesti-leordeni-insa-tot-victorioasa-la-o-diferenta-importanta-desfasurarea-scorului-una-spectaculoasa-19171540

Marius ANGHEL 04 Mar. 2021, 12:07 Liga 3
Pe aceeași temă