Dănuț Coman, mulțumit de modul cum a început FC Hermannstadt play-off-ul: ”Am arătat că suntem o echipă bună. Trebuie să fim uniți cu toții pentru a putea promova”

Ovidiu BOICA 21 Mar. 2022, 16:52 Liga 2
Dănuț Coman, mulțumit de modul cum a început FC Hermannstadt play-off-ul: ”Am arătat că suntem o echipă bună. Trebuie să fim uniți cu toții pentru a putea promova”

Dănuț Coman, președintele executiv al FC Hermannstadt, a declarat, la finalul meciului cu Unirea Slobozia, din prima etapă a play-off-ului Ligii 2, disputat duminică și câștigat cu 2-0, că deocamdată ”alb-roșii” nu au obținut mare lucru, iar ”obiectivul este îndepărtat”.

Dănuț Coman, după debutul cu victorie în play-off al FC Hermannstadt: ”Am arătat că suntem o echipă bună, o echipă care se poate lupta pentru promovare”

Fostul portar vorbește despre promovarea în Liga 1, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv susține că toată lumea trebuie să fie alături de jucători, de la staff la suporteri.

”Sunt mulțumit de meciul pe care l-am avut, sunt mulțumit de rezultat. Am arătat că suntem o echipă bună, o echipă care se poate lupta pentru promovare. Sper să se și întâmple acest lucru, că pentru asta muncim în fiecare zi. Dar, deocamdată, nu am câștigat mare lucru, obiectivul este îndepărtat, trebuie să muncim zi de zi, trebuie să fim la fel de corecți cu fotbalul cum am fost în ultima săptămână, iar la final să ne putem bucura cu sibienii de succesul obținut.

Îmi doresc să promovăm, pentru asta am venit la Sibiu, am încredere în echipă, am încredere în staff. Trebuie să fim uniți, pentru a putea promova, trebuie să fim uniți cu toții, echipă, jucători, conducere, suporteri, oamenii de pe lângă echipă, cu toții trebuie să fim alături de acești jucători pentru a ne îndeplini această performanță de a promova în prima ligă”, a declarat Dănuț Coman.

FC Hermannstadt a urcat pe locul 2 după prima etapă din play-off

FC Hermannstadt s-a impus cu 2-0 în meciul cu Unirea Slobozia, desfășurat la Mediaș, în prima etapă a play-off-ului Ligii 2, rezultat cu care a urcat pe locul 2, devansând cu un punct ”U” Cluj, care sâmbătă a remizat pe terenul liderului Petrolul, scor 0-0. Petrișor Petrescu (20′) și Daniel Paraschiv (54′) au marcat golurile echipei sibiene.

Echipa sibiană a ratat și un penalty înainte de pauză, la scorul de 1-0. Ionuț Năstăsie (42) a trimis mingea în bara din stânga, deși portarul sărise în partea opusă execuției sale. Lovitura de pedeapsă fusese scoasă de Călin Popescu în fața portarului Poiană.

FC Hermannstadt are 44 de puncte și e la șase lungimi în spatele liderului Petrolul Ploiești, însă a devansat cu un punct ”U” Cluj, revenind, astfel, pe locul 2 în Liga 2, unde s-a situat în multe etape în sezonul regular. Sibienii vor juca, peste două săptămâni, tot la Mediaș, cu Concordia Chiajna (locul 5), în etapa a 2-a a play-off-ului.

Declarațiile făcute de Dănuț Coman la finalul meciului FC Hermannstadt – Unirea Slobozia 2-0:

Foto: FC Hermannstadt și Valentin Macrea (Sport Pictures)
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-de-la-fc-hermannstadt-pe-val-dupa-victoria-cu-slobozia-petrisor-petrescu-ne-a-adus-inapoi-pe-locul-2-si-speram-sa-ramanem-minim-acolo-19224095

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-dupa-succesul-cu-unirea-slobozia-sincer-chiar-am-avut-emotii-la-jocul-asta-raman-noua-finale-ne-vedem-de-drumul-nostru-cum-comenteaza-acuzatiile-19224090

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-spune-mersi-ca-slobozia-a-pierdut-doar-cu-doua-goluri-meciul-cu-fc-hermannstadt-nu-am-avut-o-atitudine-demna-de-nivelul-competitiei-poate-am-si-dormit-un-pic-19224060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inapoi-pe-locul-2-fc-hermannstadt-a-inceput-perfect-play-off-ul-ligii-2-cu-o-victorie-cu-unirea-slobozia-19224034

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-unirea-slobozia-se-joaca-de-la-ora-1130-la-medias-sibienii-pot-trece-peste-u-cluj-in-clasamentul-play-off-ului-ligii-2-19223976

Ovidiu BOICA 21 Mar. 2022, 16:52 Liga 2
Pe aceeași temă