Daniel Tătar, fundașul golgheter al Șelimbărului, revoltat după remiza de la Techirghiol, cu una dintre ultimele clasate din Liga 2: ”Am pierdut două puncte foarte importante”

Ovidiu BOICA 29 Nov. 2021, 12:55 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr, ”ucigașa” de echipe din Top 6 Liga 2 pe teren propriu, rămâne fără victorie în meciurile din deplasare în acest sezon. Trupa sibiană spera ca la Techirghiol să spargă ”gheața” și să obțină primul ei succes ”afară”, însă Unirea Constanța nu s-a dovedit atât de ușor de întrecut.

  • 1-1 s-a terminat partida din etapa a 15-a a Ligii 2, după ce constănțenii au marcat primii, prin Andreas Chirițoiu (36′), iar sibienii au egalat pe final, prin Daniel Tătar (78′).

Daniel Tătar, supărat după remiza de la Techirghiol: ”Nu am tratat partida așa cum ar trebui”

Autorul golului prin care CS Comunal Șelimbăr a obținut un punct în orașul al cărui nume e cunoscut datorită lacului care dă nămolul terapeutic cel mai bun din lume, Daniel Tătar (34 de ani), era supărat, la finalul jocului, pentru faptul că echipa sa nu a reușit să câștige în fața unei formații din subsolul clasamentului.

Tătar crede că sibienii au tratat superficial ocaziile create în prima repriză, parte a jocului despre care antrenorul Eugen Beza spunea că a fost una modestă.

”O partidă pe care, cred eu, nu am tratat-o așa cum ar trebui și am pierdut două puncte foarte importante pentru noi. Am avut multe oportunități în prima repriză, pe care le-am ratat cu nonșalanță. Sunt foarte supărat, nu pot să spun pe atitudine, pentru că atitudine am avut, dar nu am fost focusați (n.r. – înainte de pauză) așa cum am fost în a doua repriză, care a fost bună, în care s-a văzut că am fost foarte bine motivați, am ieșit altfel de la vestiar, dar nu este destul. Trebuie să începem așa din primul minut pentru a câștiga cât mai multe puncte, pentru că orice punct este valoros”, a afirmat Tătar.

Tătar e golgheterul Șelimbărului: ”Nu știu care e secretul, important e că sunt sănătos, că am continuitate și că joc destul de multe minute”

Fundașul Daniel Tătar a înscris pentru al doilea meci consecutiv și pentru a treia oară în ultimele patru jocuri, are 4 goluri marcate în cele 14 meciuri în care a evoluat în acest sezon de Liga 2 și este golgheterul echipei nou-promovate, fiind urmat de mai mulți jucători cu câte două goluri reușite: Adrian Cîrtean (30 de ani), Alexandru Ciocâlteu (31 de ani), Nicolas Antone (18 ani) și Alexandru Curtean (34 de ani).

”Nu știu care e secretul, important e că sunt sănătos, că am continuitate și că joc destul de multe minute, nu am probleme medicale și asta mă bucură, dar pot spune că astăzi (n.r. – sâmbătă) nu am înscris un gol care să mă bucure atât de mult pentru că, mă repet, am pierdut două puncte foarte importante”, a mai spus Daniel Tătar, care în cariera sa a mai jucat pentru Voința Sibiu, FC Brașov, Academica Clinceni și FC Hermannstadt.

CS Comunal Șelimbăr e pe locul 9 în Liga 2, dar are șanse reale la play-off

În șapte partide desfășurate în deplasare în Liga 2, nou-promovata CS Comunal Șelimbăr a înregistrat trei egaluri (0-0 la Steaua, 1-1 la Poli Timișoara și 1-1 la Techirghiol, cu Unirea Constanța) și patru înfrângeri (0-2 la Slobozia, 0-3 la Dej, 0-3 la Petrolul și 2-3 la Mediaș, cu FC Hermannstadt).

Pe teren propriu, la Avrig, echipa sibiană a înregistrat șase victorii (3-1 cu Dacia Unirea Brăila, 1-0 cu Dunărea Călărași, 2-1 cu FC Brașov, 1-0 cu Concordia Chiajna, 4-2 cu ”U” Cluj și 2-1 cu FC Buzău), un egal (1-1 cu Astra) și o înfrângere (0-2 cu Ripensia).

CS Comunal Șelimbăr e pe locul 9 după 15 etape, cu 22 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus, care are un golaveraj superior, și încă păstrează șanse la play-off, Steaua, clasata pe locul 6, având 25 de puncte, cu patru etape înainte de finalul sezonului regular.

Următorul meci, ultimul din 2021, îl are acasă, cu Poli Iași (locul 12, 20 puncte), la data de 4 decembrie, de la ora 11:00. În 2022 sunt programate ultimele trei partide din sezonul regular, în care va întâlni Metaloglobus București (deplasare), FK Csikszereda (acasă) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (deplasare).

Declarația lui Daniel Tătar după Unirea Constanța 0 CS Comunal Șelimbăr 1-1:

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

Ovidiu BOICA 29 Nov. 2021, 12:55 Liga 2
Pe aceeași temă