Daniel Paraschiv, debut perfect la FC Hermannstadt! A marcat cu Dunărea Călărași și a promis o evoluție pe măsură și cu ”U” Cluj: ”Sperăm să fim 110 la sută meciul următor”. Ce a declarat Ionuț Biceanu

Răzvan STÎNGĂ 28 Feb. 2022, 14:55 Liga 2

Daniel Paraschiv și Ionuț Biceanu au sosit recent la FC Hermannstadt, în perioada de transferuri din această iarnă, dar cu toate acestea au reușit să debuteze cum nu se poate mai bine. Cei doi au marcat câte un gol în partida din etapa a 17-a a Ligii 2, prima din acest an, cu Dunărea Călărași (scor 6-0).

Daniel Paraschiv: ”Se putea și mai bine, însă a fost primul meci, ne intrăm în ritm”

Paraschiv și Biceanu au deschis drumul spre victorie al sibienilor, marcând primele două goluri ale partidei. În ceea ce-l privește pe Paraschiv, împrumutat de la CFR Cluj, a declarat că prestația sa a fost datorată și grupului creat de Marius Măldărășanu. A mărturisit, la interviuri, că încă din momentul venirii a simțit că va avea evoluții bune la FC Hermannstadt.

Începutul pare să îi dea dreptate, dar pentru echipa din Sibiu din etapa următoare urmează perioada cea mai dificilă a campionatului, cu meciuri importante, luând, în pricipal, în calcul duelurile din play-off.

A fost cum mă așteptam, pentru că din primele zile, de la primele antrenamente, mi-am dat seama că e un grup puternic aici, atât din punct de vedere valoric, cât și din punctul de vedere al caracterului. Nu mă așteptam la nimic altceva decât la un meci bun din partea noastră. Se putea și mai bine, însă a fost primul meci, ne intrăm în ritm. Sperăm să fim 110 la sută meciul următor.

(N.r. – Despre relația cu Valentin Buhăcianu și Ioan Hora) Vali e un jucător valoros. Îmi place să fiu coleg cu el, chiar și cu Horică, și mă bucur că am ocazia să joc cu astfel de jucători, cu care mă înțeleg foarte bine.

(N.r. – Despre partida din runda următoare, cu Universitatea Cluj) O să fie un meci care pe care, de șase puncte, pentru că noi dacă îi batem luăm o opțiune serioasă la promovare. Chiar dacă mai sunt meciuri, trebuie să adunăm fiecare punct, la fiecare meci. Sunt încrezător că o să facem o partidă mare și să păstrăm cele trei puncte la Sibiu”, a afirmat Paraschiv la finalul partidei de la Mediaș.

Ionuț Biceanu: ”Sunt fericit că am debutat, sunt fericit că am marcat și mi-am ajutat echipa”

La fel ca Daniel Paraschiv, Ionuț Biceanu a scos și el în evidență importanța meciului din runda următoare, cu Universitatea Cluj. Cele două vor fi, foarte probabil, adversare în lupta pentru promovare, în play-off, astfel că disputa ar putea da un plus important sibienilor sau ar putea micșora ecartul dintre ele.

Sunt fericit că am debutat, sunt fericit că am marcat și mi-am ajutat echipa. Importante sunt cele trei puncte, iar acum vom avea câteva zile de pauză și o să ne pregătim pentru următorul meci.

(N.r. – Despre faptul că a jucat pe mai multe poziții) Eu mă simt confortabile pe toate pozițiile.

(N.r. – Despre partida din runda următoare, cu Universitatea Cluj) O să fie un meci dificil, nu o să fie ca astăzi. O să întâlnim o echipă bună, trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere, sperăm să facem un meci bun și să luăm toate punctele”, a declarat Biceanu.

FC Hermannstadt poate termina etapa cu puncte în plus peste locul 3, ”U” Cluj

FC Hermannstadt va termina runda aceasta pe locul 2, cu 38 de puncte. E la șapte lungimi de liderul Petrolul și are un avans de cinci puncte peste Universitatea Cluj. Ardelenii nu au jucat însă în această primă etapă de Liga 2 din 2022, urmând să întâlnească, luni, pe teren propriu, Concordia Chiajna, locul 4 cu 32 de puncte.

Partida dintre ”U” Cluj și Concordia Chiajna începe la ora 20:00 și e în format live-text pe Liga2.ro.

Foto și video: FC Hermannstadt

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Feb. 2022, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă