EXCLUSIV | Daniel Oprița, mesaj războinic înainte de Steaua – Dinamo: ”Sunt sigur că jucătorii vor avea motivație, ambiție. Vor da totul pe teren”. Fanii, chemați la derby

Andrei PREOTU 16 Apr. 2023, 17:35 Liga 2
EXCLUSIV | Daniel Oprița, mesaj războinic înainte de Steaua – Dinamo: ”Sunt sigur că jucătorii vor avea motivație, ambiție. Vor da totul pe teren”. Fanii, chemați la derby

Daniel Oprița așteaptă o atmosferă de zile mari la derby-ul dintre Steaua și Dinamo și crede că ultrașii formației din Ghencea vor fi la înălțime în partida care se va juca marți, 18 aprilie, live-text pe Liga2.ro.

Daniel Oprița mizează și pe public în derby-ul Steaua – Dinamo

Antrenorul ”militarilor” abia așteaptă duelul cu formația din ”Ștefan cel Mare” și este convins că jucătorii săi vor face un meci bun în fața trupei lui Ovidiu Burcă. În privința atmosferei din Ghencea, Oprița nu are dubii și și-a adus aminte de ceea ce s-a întâmplat pe Arena Națională în sezonul regular, atunci când Steaua a bătut-o pe Dinamo cu scorul de 2-1.

La derby-ul de marți, Steaua așteaptă peste 20.000 de spectatori, mai ales că fanii visează la participarea în SuperLigă încă din sezonul viitor.

Suporterii este clar că sunt foarte importanți! Vor fi al 12-lea jucător și sunt sigur că la acest meci vor fi mult mai speciali, așa cum s-a întâmplat la meciul din tur, de pe Arena Națională, atunci când au fost fantastici. Vor fi poate mai bine la meciul acesta, pentru că vom juca acasă, terenul propriu va fi un atu pentru noi, la fel și dorința jucătorilor.

Sunt sigur că vor avea motivație, ambiție. Jucătorii vor da totul pe teren și sunt sigur că vom face un joc bun. N-a fost un joc rău cu Iași, supărarea a fost că am fost egalați în ultimele minute, puteam să câștigăm, a spus Daniel Oprița, pentru ProSport.

Peluza Cătălin Hîldan așteaptă 8.000 de dinamoviști la meciul cu Steaua

Gazdele le-au pus la dispoziție ”roș-albilor” 5.000 de bilete în peluza nord, dar fanii echipei lui Ovidiu Burcă s-au ținut de cuvânt și, după ce acestea au fost epuizate, au început să cumpere bilete la tribune.

Peluza Cătălin Hîldan – Dinamo a anunțat, prin intermediul paginii de Facebook, că la meciul din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2 vor face deplasarea nu mai puțin de 8.000 de suporteri ai ”câinilor”.

E un derby în România. În meciul din septembrie am văzut atmosfera de pe stadion. Extraordinar! Noi trebuie să continuăm pe drumul nostru, am făcut două meciuri bune cu Dej și Oțelul.

Da, este un derby, dar trebuie să fim concentrați pe drumul nostru. Nu contează cine marchează. Cele mai importante sunt punctele pe care le luăm. Dacă câștigăm 1-0 și marchează portarul, e bine pentru mine”, a declarat Lamine Ghezali, pentru ProSport.

Steaua și Dinamo, despărțite de șase puncte în play-off-ul Ligii 2

Steaua a terminat sezonul regular pe locul 1 în Liga 2 și a continuat să fie lider și după startul play-off-ului, după prima etapă. Avea 43 de puncte, acumulate în urma a 13 victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, depășind locul 2, Poli Iași, la golaveraj, și având șapte puncte peste locul 3, SC Oțelul.

Însă, înainte de etapa a 4-a, Steaua e pe locul 2, cu 44 de puncte, la un punct de liderul Poli Iași. În grupa pentru promovare, echipa lui Daniel Oprița a înregistrat o victorie, 3-0 cu Unirea Dej pe teren propriu, un eșec, 2-3 cu SC Oțelul în deplasare, și un egal, 2-2 cu Poli Iași, acasă.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nelut-rosu-declaratii-inainte-de-steaua-dinamo-19266981

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-dincu-ofera-explicatii-dupa-ce-a-propus-schimbarea-legii-sportului-este-vorba-doar-despre-dreptate-modificarea-nu-se-refera-doar-la-fotbal-sa-nu-fim-ipocriti-un-alt-initia-19266881

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-increzatoare-ca-va-bate-dinamo-in-derbyul-din-ghencea-19266892

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-vrea-victoria-cu-orice-pret-in-derby-ul-cu-steaua-poate-sa-marcheze-si-portarul-atuul-cainilor-inaintea-confruntarii-din-ghencea-in-opinia-lui-lamine-ghez-19266867

 

 

 

 

 

 

Andrei PREOTU 16 Apr. 2023, 17:35 Liga 2
Pe aceeași temă