Steaua – Dinamo se poate disputa cu ”casa închisă”! Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul din Ghencea

Andrei PASCU 13 Apr. 2023, 14:17 Liga 2
Steaua – Dinamo se poate disputa cu ”casa închisă”! Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul din Ghencea

Derby-ul dintre Steaua și Dinamo, care va avea loc pe arena din Ghencea, marți, se poate disputa cu tribunele pline. Biletele se vând, așa cum era de așteptat, într-un ritm alert, iar cu cinci zile înaintea duelului s-au dat aproape jumătate din capacitatea stadionului, care dispune de un număr total de scaune de aproape 31.500.

  • Steaua – Dinamo se dispută în etapa a 4-a a play-off-ului de Liga 2, iar duelul va fi live-text pe Liga2.ro.

Conform informațiilor puse la dispoziție de surse din cadrul cluburilor, fanii continuă să achiziționeze bilete de la zi la zi, iar Steaua poate umple pentru prima dată stadionul după reconstrucție.

Steaua – Dinamo, șanse mari să se dispute cu ”casa închisă”

Luni, 10 aprilie, în prima zi a săptămânii în curs, AS47, o pagină de Facebook a fanilor Stelei, a anunțat că s-au dat 8.000 de bilete până la acel moment, astfel că acum, la data publicării materialului, numărul tichetelor vândute se apropie serios de 10.000, dacă nu cumva a și trecut de acest număr.

Referitor la fanii lui Dinamo, ei au primit o peluză întreagă din partea rivalilor, mai mult decât prevede numărul minim conform legii. Un total de 5.000 de tichete au fost date către suporterii organizați ai ”câinilor”.

Și ei s-au mobilizat și au achiziționat, până miercuri seară, 4.300 din total, astfel că peluza va fi mai mult ca sigur plină, conform Radio Dinamo 1948.

Fanii ”militarilor”, mișcări de marketing înainte de Steaua – Dinamo

Stadionul Steaua poate fi ocupat în totalitate de suporteri, de ambele tabere, pentru că în ultimele zile, odată cu apropierea orei de start a derby-ului, fanii echipei Steaua au accentuat mișcarea de marketing pentru a chema lumea la stadion, prin diverse filmulețe postate în mediul online și nu numai.


Steaua a întâlnit Poli Iași înaintea derby-ului cu Dinamo

Steaua a terminat sezonul regular pe locul 1 în Liga 2 și a continuat să fie lider și după startul play-off-ului, după prima etapă. Avea 43 de puncte, acumulate în urma a 13 victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, depășind locul 2, Poli Iași, la golaveraj, și având șapte puncte peste locul 3, SC Oțelul.

Însă, înainte de etapa a 4-a, Steaua e pe locul 2, cu 44 de puncte, la un punct de liderul Poli Iași. În grupa pentru promovare, echipa lui Daniel Oprița a înregistrat o victorie, 3-0 cu Unirea Dej pe teren propriu, un eșec, 2-3 cu SC Oțelul în deplasare, și un egal, 2-2 cu Poli Iași, acasă.

Dinamo a învins SC Oțelul înaintea șocului din Ghencea

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 38 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu patru puncte mai puțin. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat, după a doua etapă, un loc, fiind și peste Unirea Dej, care a rămas la 33 de puncte, cu câte a terminat sezonul regular.

În play-off, Dinamo nu a pierdut, înregistrând o remiză, 1-1 cu Gloria Buzău, acasă, și două victorii, 3-0 cu Unirea Dej, în deplasare, și 3-0 cu SC Oțelul, pe teren propriu.

În sezonul regular, partida dintre Dinamo și Steaua, de pe Arena Națională, s-a terminat 2-1 pentru echipa lui Daniel Oprița.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-mana-de-ajutor-din-partea-lui-vasile-dincu-fostul-ministru-al-apararii-propune-schimbarea-legii-sportului-pentru-ca-trupa-din-ghencea-sa-fie-primiti-in-superliga-foto-cu-proiectul-depus-in-p-19266473

https://liga2.prosport.ro/seria-1/peluza-catalin-hildan-vrea-sa-ajute-steaua-sa-si-umple-stadionul-la-derby-ul-cu-dinamo-staf-pentru-cainii-care-nu-vor-mai-prinde-loc-in-peluza-rezervata-lor-19266467

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-ia-in-calcul-plecarea-de-la-steaua-19266461

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-prunea-a-urmarit-steaua-poli-iasi-din-loja-moldovenilor-iasiul-merita-sa-fie-pe-locul-1-si-este-ca-si-promovata-fostul-international-da-verdictul-in-lupta-pentru-superliga-19266423

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 13 Apr. 2023, 14:17 Liga 2
Pe aceeași temă