Daniel Oprița, informații despre campania de achiziții a Stelei. Antrenorul, deranjat de modul în care se comportă unii dintre jucătorii pe care îi ofertează. Situațiile lui Adi Popa și Chipirliu | EXCLUSIV

Daniel VLAD 01 Jun. 2024, 15:29 Liga 2
Daniel Oprița, informații despre campania de achiziții a Stelei. Antrenorul, deranjat de modul în care se comportă unii dintre jucătorii pe care îi ofertează. Situațiile lui Adi Popa și Chipirliu | EXCLUSIV

Daniel Oprița a dezvăluit pentru ProSport care este în aceste momente situația jucătorilor Adrian Popa și Bogdan Chipirliu și a mărturisit ce dificultăți întâmpină pentru formarea lotului pentru sezonul 2024-2025 de Liga 2.

Oprița a semnat la mijlocul săptămânii trecute prelungirea contractului cu Steaua, pentru încă doi ani, și nu-mi pierde speranța ca clubul, în această vară, să schimbe forma de organizare a echipei pentru a obține dreptul de promovare în prima ligă.

Daniel Oprița, ultimele informații din Ghencea despre campania de achiziții a Stelei

În contextul în care despre Steaua nu se știe în acest moment dacă va avea sau nu va avea drept de promovare pentru noul sezon de Liga 2, care începe la 3 august, antrenorul Daniel Oprița întâmpină din nou probleme în formarea lotului de jucători.

Oprița este deranjat că unii dintre jucătorii pe care îi sună și îi ofertează nu îi mai răspund la telefon.

”În aceste zile nu stau deloc. Fac liste după liste cu jucătorii pe care îi doresc la Steaua, dar, totodată, și scot jucători după jucători de pe listele respective și fac alte liste. Și tot așa. De ce? Sunt un pic deranjat și de comportamentul unora dintre jucătorii cu care eu discut. Știu ei cine sunt. E frumos să-mi spui direct că nu vrei să vii la Steaua și cu asta basta! Nu mă supăr dacă mă refuzi în față. Însă, mă deranjează când sunt dus așa cu vorba, iar unii dintre cei cu care vorbesc un lucru… Mă trezesc apoi că nici nu îmi mai răspund la telefon. Se știu ei cine sunt. Iar eu zic că ei ar fi trebuit să fie mândri că m-am gândit la ei ca să le dau o șansă să joace la Steaua, nu să aleagă să se poarte așa cu mine”, spune Oprița.

Oprița ajunsese la un acord cu Ion Cărăruș, dar moldoveanul a preferat Corvinul!

Un jucător pe care l-a ofertat să vină la Steaua și care acceptase oferta este Ion Cărăruș, de la CS Mioveni. Acesta a ajuns, între timp, la Corvinul Hunedoara!

Antrenorul echipei ”militare” spune că se lovește de solicitări salariale destul de mari.

”Mă întrebi de Cărăruș, cel care a fost la Mioveni? Da! L-am vrut la Steaua. Am și vorbit cu Cărăruș. Ne-a transmis că acceptă să vină la noi, dar să îl las să joace meciurile de baraj, iar apoi m-am trezit cu el că a semnat cu Corvinul. Ce vreți să mai comentez? Asta este!

Sunt conștient că îmi e greu să conving unii jucători să semneze cu noi și din cauza acestei probleme a noastre cu dreptul de promovare. Unii nu vor să vină deloc, sau nici nu ne mai răspund la apelurile telefonice, iar alții ne cer salarii destul de mari tocmai din cauza faptului că nu avem drept de promovare. Consideră că dacă nu avem acest drept de promovare, atunci măcar să joace la noi pe salarii mai mari și ne cer tot felul de sume. Însă, asta e viața! Voi încerca în continuare să fac un lot puternic chiar și în aceste condiții”, a spus Oprița, pentru ProSport.

Daniel Oprița, detalii despre situația lui Adrian Popa și Bogdan Chipirliu

Daniel Oprița a vorbit și despre golgheterul Bogdan Chipirliu și experimentatul Adrian Popa.

”Chipirliu e un băiat de mare caracter. Eu îl cunosc de mult timp, nu de ieri sau de azi. El a semnat prelungirea contractului cu Steaua și este unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 2.

Am discutat și cu Adi Popa și i-am spus să meargă la conducere să își negocieze noul contract. Dacă am discutat cu el și l-am trimis la conducere, atunci e clar că eu mi-l doresc și din sezonul viitor la Steaua. Însă, acum râmâne că cele două părți să discute și să se înțeleagă. Eu, unul, am nevoie de Adi Popa”, a mai spus Oprița.

Popa s-a întors la începtului acestui an la Steaua, după o jumătate de sezon petrecută la Concordia. În vara trecută, mijlocașul era dorit în continuare de Oprița în lot, însă mijlocașul nu s-a înțeles cu conducerea asupra noului contract, ulterior ajungând la Chiajna.

  • În această campanie, Steaua a anunțat o schimbări achiziție până acum. A semnat cu fundașul Mihai Kereki, căpitanul Unirii Dej.
Daniel VLAD 01 Jun. 2024, 15:29 Liga 2
Pe aceeași temă