Daniel Bălan a ieșit din schemă lui Popovici. Cât lipsește de pe teren căpitanul Forestei

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 13:30 Liga 2
Daniel Bălan a ieșit din schemă lui Popovici.** Cât lipsește de pe teren căpitanul Forestei

Aflată într-un moment foarte bun după seria de șase victorii și un rezultat de egalitate înregistrate în campionat, Foresta nu va putea conta în perioada următoare pe aportul unui fotbalist deosebit de important în angrenajul echipei.

Fundașul dreapta Daniel Bălan, căpitanul grupării sucevene, s-a accidentat la genunchi pe finalul partidei de la Clinceni, din etapa a 8-a, urmând să stea departe de gazon cel puțin cinci săptămâni. Examenul RMN efectuat a scos în evidență mici probleme la ligamente, la menisc, precum și o acumulare de lichid la genunchi, astfel că fotbalistul în vârstă de 37 de ani a fost oprit de la efort pe perioada tratamentului.

„Îmi pare nespus de rău de această accidentare, pentru că echipa se afla într-un moment bun, iar eu mă simțeam în formă și capabil să-mi aduc aportul la realizările Forestei. N-am mai avut probleme cu accidentările de vreo 11 ani, de aceea mi se pare atât de greu acum să mă uit la colegii mei cum se antrenează. Sper să mă recuperez cât mai repede, pentru că am o dorință să joc fotbal ca la 18 ani”, a declarat Daniel Bălan.

Această accidentare pare un mizilic pe lângă ceea ce a trăit Bălan în tinerețe, pe vremea când era legitimat la Steaua București și jucător de bază al echipei naționale de tineret. În 2002, pe când avea 22 de ani, a suferit o fractură de astragal, fiind nevoit să stea departe de gazon nu mai puțin de 3 ani, interval de timp în care a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Multă lume a considerat atunci cariera sa sportivă încheiată, însă Daniel a strâns din dinți, a muncit enorm pe perioada recuperării și a revenit mai puternic ca înainte, continuând, iată, să evolueze cu succes și la vârsta de 37 de ani.

În partida de sâmbătă, din deplasare, cu Metalul Reșița, sucevenii nu vor putea conta nici pe aportul mijlocașului Cornel Căinari, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: FB Foresta Suceava

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 13:30 Liga 2
Pe aceeași temă