Dan Panait, despre plecarea de la FC Brașov: ”N-am primit nicio explicație. Nici acum nu știu cine nu m-a dorit la echipă”

Adi MARICA 04 Jan. 2022, 10:23 Liga 2
Dan Panait, despre plecarea de la FC Brașov: ”N-am primit nicio explicație. Nici acum nu știu cine nu m-a dorit la echipă”

Aventura lui Dan Panait la Brașov s-a încheiat după doar șase luni. Fundașul stânga a fost adus vară din Liga 2, de la fostul Farul, însă în pregătiri s-a accidentat.

Cei trei antrenori care au pregătit echipa nou-promovată în Liga 2 în prima parte a sezonului, Ilie Stan, Andrei Șanta și Călin Moldovan, l-au preferat pe Daniel Dumbravă pe acest post.

Dan Panait a jucat doar o repriză la FC Brașov

Panait a fost utilizat de Ilie Stan în a doua repriză a meciului cu CS Comunal Șelimbăr, pierdută cu 1-2 la Avrig, în etapa a 6-a. Apoi, după debarcarea lui Ilie Stan, a fost trimis alături de Codrea, Anton, Bruno Vasiu, Motroc să se antreneze separat cu antrenorii Romeo Surdu, Casian Maghici și Florin Drăghici.

Jucătorul născut la Brăila a fost rechemat în lot înaintea meciului cu Poli Timișoara, când a fost rezervă neutilizată. În ultimele două etape nu a prins lotul.

Despărțire fără nicio explicație

Experiența de la Brașov i-a lăsat un gust amar lui Dan Panait.

”La Brașov nu a fost ceea ce am sperat atunci când am semnat contractul. Eu sunt convins că dacă aș fi primit șanse, aș fi ajutat echipa. A fost și acea accidentare din pregătiri, după care am revenit, dar nu s-a contat pe mine. Sincer, nici acum nu știu cine nu m-a dorit la echipă, un antrenor anume sau președintele. Problema este că nu am primit nicio explicație. Asta este, mergem mai departe”, a spus Panait, care, înainte a ajunge la Brașov a mai jucat la Viitorul, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Chindia Târgoviște și Farul.

Fotbalistul este încrezător că îți va găsi rapid echipă. ”Deocamdată mă pregătesc la sală. Sunt ceva contacte, m-au sunat câțiva agenți, acum rămâne de văzut ce se va rezolva. Îmi doresc să joc, sunt încă tânăr și sunt convins că îmi pot relansa cariera la altă echipă”, a spus Panait.

Șase plecări de la FC Brașov în această iarnă

Până acum, FC Brașov s-a despărțit de șase jucători: Vlad Motroc, Gheorghe Anton, Bruno Vasiu, Dan Panait, Iulian Roșu și Maxim Iurcu.

Pe lista neagră se mai află și portarul Cezar Lungu și atacantul Marian Codrea, dar cei doi nu au acceptat până acum termenii rezilierii propuși de șefii clubului.

Alexandru Sabău este un caz special. Inițial, fundașul central a fost pus pe lista de disponibilizări. Pe fir au intrat câteva echipe, una chiar de play-off, iar președintele Ioan Mărginean a aflat și a nu a vrut să-l lase liber.

FC Brașov merge în play-out-ul Ligii 2

Cu 12 puncte acumulate în acest sezon din care s-au desfășurat 16 etape, FC Brașov se află pe locul 16 din 20.

Echipa brașoveană va evolua în play-out, unde va încerca să se salveze de la retrogradare. Până atunci însă, în ultimele trei meciuri din sezonul regular, înainte de intrarea în play-out, echipa lui Călin Moldovan va mai întâlni Poli Iași (deplasare), Metaloglobus (acasă) și FK Csikszereda (deplasare), adversari destul de dificili.

Matematic, până în acest moment, în play-out mai sunt și Dacia Unirea Brăila (2 puncte), Astra (5), Dunărea Călărași (7) și Unirea Constanța (8).

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-statistica-de-cosmar-in-prima-parte-a-sezonului-de-liga-2-aparare-jenanta-si-atac-inexistent-pentru-echipa-care-a-avut-trei-antrenori-in-16-etape-19214708

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razboi-fara-sfarsit-intre-ilie-stan-si-ioan-marginean-antrenorul-a-castigat-litigiul-cu-fc-brasov-la-cnsl-dar-presedintele-nu-se-lasa-a-facut-totul-harcea-parcea-19214565

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bruno-vasiu-despre-calvarul-trait-la-fc-brasov-nu-am-avut-nicio-sansa-am-fost-tras-pe-linie-moarta-fundasul-a-semnat-cu-unirea-ungheni-19215137

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-patru-locuri-sunt-libere-pentru-play-off-ul-ligii-2-insa-doua-sunt-ca-si-ocupate-pentru-celelalte-doua-are-sanse-matematice-si-clasata-pe-locul-15-cum-poate-fk-miercurea-ciuc-lua-fata-cel-19215222

Adi MARICA 04 Jan. 2022, 10:23 Liga 2
Pe aceeași temă