Dan Alexa nu e mulțumit în totalitate după victoria Rapidului cu Turris: ”Au fost lucruri bune, au fost și lucruri mai puțin bune”. Ce mai trebuie pus la punct până la debutul în play-off, cu CS Mioveni

Răzvan STÎNGĂ 28 Jun. 2020, 13:40 Liga 2
Dan Alexa nu e mulțumit în totalitate după victoria Rapidului cu Turris: ”Au fost lucruri bune, au fost și lucruri mai puțin bune”. Ce mai trebuie pus la punct până la debutul în play-off, cu CS Mioveni

Dan Alexa nu a fost mulțumit în totalitate de victoria obținută de Rapid, scor 4-1 în fața celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele. Antrenorul a declarat la finalul partidei că echipa a arătat multe plusuri, dar că au fost și anumite aspecte la care trebuie să mai lucreze, în special la condiția fizică. Jucătorii nu sunt încă la capacitate optimă, iar asta s-a văzut, a declarat Dan Alexa. Cei care au jucat până la final, au arătat semne de oboseală.

Dan Alexa: ”Începe campionatul peste două săptămâni și e important să menținem șirul victoriilor” 

În privința jocului prestat, antrenorul a precizat că l-a satisfăcut în special a doua parte, când fotbaliștii săi au marcat de trei ori în poarta celor de la Turris. Mai mult, moralul jucătorilor va crește, întrucât, a spus Alexa, o victorie împotriva unei contracandidate la promovare îți dă un plus.

A fost un joc amical, am încercat să văd echipa împotriva unei contrandidate la promovare. Au fost lucruri bune, au fost și lucruri mai puțin bune, din prima repriză. Sperăm să menținem șirul de victorii. Începe campionatul peste două săptămâni și e important să menținem acest șir. Trebuie să începem bine, asta e tot ce contează.

Îți dă o satisfacție faptul că ai câștigat cu 4-1 împotriva celor de la Măgurele. E bun pentru moral, dar trebuie să fiu conștient că mai avem probleme și trebuie să le remediem. Din punct de vedere fizic am stat destul de bine, dar jucătorii care au stat pe teren tot meciul au căzut puțin. Am făcut o repriză de 50 de minute. Mă bucur că nu am avut jucători accidentați… trebuie să vedem situația lui Bonnin, pentru că joacă pe postul de fundaș dreapta și a făcut un joc bun”, a spus Dan Alexa, pentru FC Rapid 1923.

Saifeddine Alami, unul dintre ramarcații lui Dan Alexa în meciul cu Turris: ”Sper să joace bine în acest play-off”

Unul dintre remarcații antrenorului a fost Saifeddine Alami, cel care a marcat de două ori în poarta echipei din Turnu Măgurele. Chiar dacă a observat o ușoară scădere în jocul fotbalistului în ultima perioadă, Dan Alexa consideră că va fi una din piesele importante ale giuleștenilor, în cele cinci etape rămase de disputat din acest sezon.

În ceea ce privește pregătirea primului meci din turneul de promovare în Liga 1, ”principalul” le va da câteva zile libere elevilor săi, după care se va intra într-un ciclu de antrenamente normale pentru prima etapă, cu CS Mioveni:

Alami e un jucător pe care îl cunosc, un jucător care poate să facă diferența El a intrat într-un con de umbră în ultimul timp, practic de vreo doi ani a dispărut din peisaj, dar este un jucător pe care ne bazăm și care sper să joace bine în acest play-off.

(N.r. – Ce urmează până la ora meciului cu Mioveni?) O să dau liber jucătorilor zilele acestea, după o să începem un ciclu săptămânal, în care o să ne pregătim foarte serios pentru meciul cu Mioveni. Începe play-off-ul, fiecare meci e ca o finală. Fiecare adversar își va juca șansa și pentru noi e foarte important să fim foarte serioși, să intrăm cu foarte mare încredere, pentru că încrederea noastă de moment e foarte importantă”.

Partida de debut a Rapidului în play-off-ul Ligii 2 va avea loc marți, 7 iulie, cu CS Mioveni, în deplasare. Meciul a fost programat cu începere de la ora 20:00.

 

Foto: FC Rapid 1923 

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-castigat-la-scor-meciul-cu-turris-giulestenii-s-au-impus-cu-4-1-impotriva-echipei-pe-care-o-intalnesc-in-play-off-ul-ligii-2-foto-19137144

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ma-vor-injura-multi-dar-nu-e-o-miscare-buna-daca-esti-antrenor-si-primesti-alta-functie-te-gandesti-sa-fii-antrenor-primele-reprosuri-pentru-daniel-pancu-dupa-ce-a-fost-numit-pr-19137117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/criteriile-de-departajare-a-echipelor-aflate-la-egalitate-de-puncte-la-sfarsitul-play-off-ului-de-promovare-din-liga-2-cs-mioveni-turris-oltul-si-rapid-inceput-cu-rotunjire-19137109

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-e-multumit-de-fotbalistii-rapidului-si-asteapta-debutul-in-play-off-am-o-prima-echipa-formata-pe-jumatate-de-sapte-opt-jucatori-totul-despre-lupta-la-promovare-adversar-19137075

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Jun. 2020, 13:40 Liga 2
Pe aceeași temă