Dan Alexa a acceptat condițiile de la FC Rapid: „S-a arătat mulțumit de oferta noastră. Este clar cea mai bună soluție pentru noi”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2015, 17:43 Liga 2
Dan Alexa a acceptat condițiile de la FC Rapid:**

Acționarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, miercuri, agenției de presă Mediafax, că a ajuns la un acord cu antrenorul Dan Alexa, acesta urmând să semneze un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire din partea clubului, după ce reziliază înțelegerea cu ACS Poli Timișoara.

„Ne-am pus de acord cu Dan Alexa pentru un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire din partea clubului. Negocierile nu au durat mult, el a înțeles condițiile pe care le putem oferi aici și s-a arătat mulțumit de oferta noastră. Contractul îl vom semna imediat după ce Dan Alexa își reziliază contractul cu ACS Poli”, a afirmat Moraru pentru Mediafax.

Oficialul a menționat că Dan Alexa este cea mai bună variantă pentru Rapid, precizând că preluarea funcției de antrenor cu doar câteva zile înainte de startul Ligii a II-a nu reprezintă un dezavantaj pentru echipă. „Dan Alexa este clar cea mai bună soluție pentru noi. Este un antrenor valoros care a demonstrat asta la Timișoara. Practic anul trecut a defilat în Seria a II-a obținând promovarea în Liga I. Acesta va fi și obiectivul lui la Rapid. Iar faptul că vine la echipă cu puțin timp înainte de începerea sezonului nu este un dezavantaj pentru că jucătorii au fost pregătiți bine de Florin Marin”, a adăugat Valerii Moraru.

Dan Alexa a venit, marți, la București pentru a negocia preluarea funcției de antrenor principal al echipei Rapid, lăsată liberă de tehnicianul Florin Marin. Acesta din urmă a solicitat, luni, rezilierea contractului cu FC Rapid, iar marți a fost prezentat oficial la ACS Poli Timișoara.

Alexa a demisionat de la ACS Poli Timișoara, vineri seară, după meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-4.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 26 Aug. 2015, 17:43 Liga 2
Pe aceeași temă