„Vrem să aducem încă o echipă de Liga I la Galați”

Publicat: 21 Sep. 2011, 14:44 Actualizat: 21 Sep. 2011, 14:46 Cupa
„Vrem să aducem încă o echipă de Liga I la Galați”

Astăzi, de la ora 16:00, FCM Dunărea (Liga a II-a), va susține un meci foarte important, cu Sportul Studențesc, din primul eșalon, în cadrul șaisprezecimilor de finală ale „Cupei României”.

„Este, într-adevăr, un joc important, întrucât băieții își pot măsura forțele cu o echipă de prim eșalon. Am pregătit cu atenție această partidă pe care o vom aborda cu gândul la victorie. Vrem să aducem încă o echipă de Liga I la Galați, în optimile Cupei. Ar fi o răsplată a eforturilor depuse”, a declarat tehnicianul gălățean Viorel Tănase.

Ultimul antrenament în vederea confruntării de astăzi, cu echipa din „Regie” a avut loc ieri după-amiază, la ora meciului. După antrenament și masa de seară, s-a intrat în cantonament, în care a fost analizat în detaliu jocul adversarilor de astăzi.

FCM Dunărea are, în continuare, două disponibilități – Florea și Velescu, în schimb se va putea conta pe aportul lui Cârjan și Cristescu. În aceste condiții, echipa probabilă ar putea arăta astfel: Pârvu – Cristescu (Radu), Marin, Căldăraru, Popescu – Coinac (Avram), Cristea, Bostan (Eni), Vali Munteanu (Bârlădeanu) – Cârjan (Chelaru) Enache.

Partida va fi condusă de următoarea brigadă de arbitri: Lucian Ruxandu (Sf. Gheorghe) – asistat de Cristian Nica (Ploiești) și Stelian Slabu (Brașov); rezervă – Dan Burcă (Mangalia); observatori federali: Marian Dorobanțu (Rm. Sprat) și Ion Dănciulescu (Târgoviște).

Sursa: Viața Liberă

Publicat: 21 Sep. 2011, 14:44 Actualizat: 21 Sep. 2011, 14:46 Cupa
Pe aceeași temă