Utiștii n-au avut milă de juniorii Reșiței. Nagy: „Mi-a plăcut pofta și plăcerea de joc a băieților noștri”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2015, 23:59 Cupa

Dacă tot nu au mai jucat la Lugoj, contra unei formații mai abordabile și mai apropiate geografic, reșițenii de la Metalul au „sacrificat” Cupa României, trimițând marți, la Arad, contra „Bătrânei Doamne” o echipă formată din junior de 16, 17 și 18 ani. Aceștia au încasat un sac de goluri din partea „alb-roșiilor”, comentariile fiind de prisos la finalul celor 90 de minute. UTA s-a impus cu 9-0 și vineri așteaptă să-și cunoască adversarul din 16-imi.

Nici Roland Nagy nu a avut multe de spus, subliniind totuși că: „Mi-a plăcut pofta și plăcerea de joc a băieților noștri. Indiferent de ce echipă s-ar fi coborât din autocarul Reșiței tot cu această echipă am fi abordat meciul, având și ceva jucători experimentați pe bancă în caz că rezultatul cerea introducerea lor. Nu a mai fost cazul, dimpotrivă am dat șansa și altor tineri să debuteze, cum ar fi Stahl, care are numai 16 ani. L-am revăzut și pe Copil la treabă, a fost un antrenament extrem de util și binevenit pentru cei care au jucat mai puțin sau deloc în acest debut de sezon. O să ținem cont de ei după evoluția lor de astăzi, cu siguranță vor mai primi șanse mai repede sau mai târziu”, a spus „principalul” utist la finalul confruntării cu bănățenii.

VEZI desfășurarea LIVE-TEXT a meciului de la Arad

În turul următor, pe arena „Motorul” va „descăleca” o formație din elita fotbalului românesc. „Până la urmă, acesta a fost și scopul nostru în Cupă. Să sperăm că vom găzdui una dintre echipele frumoase ale Ligii 1. Sigur, ne-ar fi plăcut să avem la dispoziție un stadion pe măsura adversarului și al meciului pe care sperăm să-l facem, dar într-un an, doi, nu vom mai avea această problemă. Tocmai ce am văzut la Cluj ce înseamnă o arenă modernă, așteptăm momentul în care o să pășim și noi pe noul gazon. Dacă vom ajunge și în Liga 1 cu atât mai bine”, a adăugat Roland Nagy.

Golurile echipei UTA Bătrâna Doamnă în meciul de Cupă cu Metalul Reșița au fost marcate de: Adrian Petre (2, 56, 73), Bogdan Burlă (12), Alexandru Lazăr (25, 86), Alexandru Manea (40), Cristian Costin (52) și Dennis Man (84).

Pe parcursul jocului, arădenii puteau marca și de mai multe ori, însă au avut două goluri anulate, ambele pe motiv de offside, la Filaret (7) și Man (90) și au lovit transversala tot de atâtea ori, prin Man (60) și Petre (80).

UTA Bătrâna Doamnă: Bg. Miron – Al. Lazăr, Al. Manea (Tănase 46), Filaret, Burlă (Copil 46) – Cr. Costin, Dobrean, Sorian (Stahl 66), Vlad – Man, Ad. Petre
Antrenor: Roland Nagy

Metalul Reșița: Ciule – Pârvu (Holovcici 55), Doban, Dincă, Ticău (Iancu 87) – Bloju, Sândescu, Epure, Ponoran – Muselin, Krkelic
Antrenor: Marian Pană

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 08 Sep. 2015, 23:59 Cupa
Pe aceeași temă