UTA – Dinamo, cu casa închisă | Arădenii vor lua cu asalt stadionul la meciul din 16-imile Cupei României

Marius ANGHEL 21 Sep. 2019, 15:46 Cupa
UTA - Dinamo, cu casa închisă |** Arădenii vor lua cu asalt stadionul la meciul din 16-imile Cupei României

Dinamo va fi așteptată la Arad de un stadion plin ochi în meciul din 16-imile Cupei României cu UTA, programat marți, de la ora 16:30. Nu va juca pe noul „Francisc Neuman”, care va fi gata cel mai probabil anul următor, ci pe arena Motorul, una care dispune de 4.000 de locuri.

Ultimele bilete rămase de vânzarea pentru acest meci au fost epuizate astăzi în 15 minute de la deschiderea carieriei de la sediul clubului UTA. Majoritatea fuseseră achiziționate deja în prima zi în care au fost puse la dispoziția publicului larg. Astfel, meciul cu Dinamo se va desfășura cu casa închisă, au anunțat arădenii.

„Biletele pentru meciul UTA – Dinamo București, din Cupa României, s-au epuizat în această dimineață. Din stocul rezervat pentru abonați, nu au fost ridicate 91 de bilete, care s-au pus în vânzare astăzi, la ora 10:00, la sediul clubului. Acestea s-au epuizat în 15 minute, rândul doritorilor fiind format de la primele ore ale dimineții. Vă mulțumim tuturor pentru susținere și vă așteptăm la meci!”, a anunțat clubul UTA.

Suporterilor echipei Dinamo le revin în jur de 300 de bilete în sectorul rezervat de obicei galeriilor oaspeților.

UTA a câștigat astăzi, cu 5-2, meciul de la Târgu Jiu cu Pandurii, în etapa a 8-a a Ligii 2, iar acum se pregătește pentru întâlnirea cu Dinamo. În schimb, „câinii” joacă astăzi, de la ora 20:30, în deplasare la Giurgiu, cu Astra, în etapa a 10-a a Ligii 2. Meciul dintre UTA și Dinamo, din 16-imile Cupei României, are loc marți, de la ora 16:30, pe arena Motorul din Arad.

Marius ANGHEL 21 Sep. 2019, 15:46 Cupa
Pe aceeași temă