UTA – Dinamo | Biletele scoase la vânzare de arădeni pentru publicul larg, la meciul din 16-imile Cupei României, au fost epuizate în câteva ore

Marius ANGHEL 19 Sep. 2019, 18:18 Cupa
UTA - Dinamo |** Biletele scoase la vânzare de arădeni pentru publicul larg, la meciul din 16-imile Cupei României, au fost epuizate în câteva ore

Conducerea clubului UTA programase trei zile, joi, vineri și sâmbătă, în care să vândă biletele pentru meciul din 16-imile Cupei României cu Dinamo, stabilit să aibă loc marți, de la ora 16:30, pe stadionul Motorul, din Arad. Numai că toate tichetele scoase la vânzare au fost epuizate încă din primele ore de la deschiderea casieriei de la sediul clubului.

Abonații care nu și-au luat deja bilete o mai pot face vineri, fiindcă ei au parte de un tratament special și încă au tichete rezervate. În cazul în care stocul păstrat acestora nu va fi epuizat, sâmbătă, publicul lang va mai avea o nouă șansă să prindă tichet de acces la meciul cu Dinamo.

„Conducerea clubului UTA informează că biletele pentru meciul UTA – Dinamo București, destinate publicului larg, s-au epuizat în această după-amiază. În cursul zilei de mâine (20 septembrie) – între orele 11:00-14:00 și 16:00-18:00 – rămân disponibile biletele abonaților care încă nu le-au achiziționat. În cazul în care stocul de bilete nu se epuizează, vânzarea va fi reluată, pentru publicul larg, sâmbătă (21 septembrie) dimineață, în intervalul orar 10:00-12:00, tot la sediul clubului din Calea Victoriei nr. 20”, a anunțat UTA, printr-un comunicat.

Suporterilor echipei Dinamo le revin 240 de bilete în sectorul rezervat de obicei galeriilor oaspeților.

Stadionul Motorul, acolo unde va avea loc meciul de săptămâna viitoare dintre UTA și Dinamo, are o capacitate de 4.000 de locuri. Un tichet pentru adulți a costat 30 de lei, iar elevii, pe baza carnetului de școlar, a scos din buzunar 10 lei pentru a vedea acest joc. O singură persoană putea achiziționat maximum patru bilete.

Biletele pentru UTA – Dinamo s-au vândut ca pâinea caldă încă din prima zi

Sediul clubului arădean, din Calea Victoriei nr. 20, a fost luat cu asalt în această dimineață de cei care și-au dorit cel puțin un loc pe stadionul Motorul, la meciul cu Dinamo, programat marți, de la ora 16:30, în cadrul 16-imilor de finală ale Cupei României. Coada la ușa clubului a început să se formeze puțin după ora 10:00, iar la 11:00, când a început oficial programul de comercializare a tichetelor, erau cel puțin 50 de persoane la rând, scrie Sport Arad. Numărul s-a păstrat constant timp de aproape trei ore, astfel că, în jurul orei 14:00, când s-a făcut primul bilanț, s-a constatat că 90 la sută din biletele puse în vânzare de club publicului larg erau deja vândute. Ulterior, în intervalul 16:00 – 18:00, au fost epuizate și restul.

Abonații clubului formează o categorie aparte și biletele ce le revin sunt rezervate până vineri, la ora 18:00. Dacă acestea nu vor fi ridicate la timp, atunci ultimele bilete rămase vor fi scoase la vânzare către publicul larg în ziua de sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 12:00.

Până la meciul cu Dinamo, UTA joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Târgu Jiu, cu Pandurii. Echipa arădeană ocupă locul 4, cu 13 puncte, după șapte etape în care a jucat șase meciuri, iar Pandurii se află pe antepenultima poziție, 18, cu 5 puncte.

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Sep. 2019, 18:18 Cupa
Pe aceeași temă