Timișoara are derby peste două zile între cele două echipe alb-violete, ASU Poli și ACS Poli, dar tichetele nu au fost încă puse în vânzare. Prețul a crescut

Marius ANGHEL 23 Oct. 2017, 12:15 Cupa
Timișoara are derby peste două zile între cele două echipe alb-violete, ASU Poli și ACS Poli, dar tichetele nu au fost încă puse în vânzare.** Prețul a crescut

Șaisprezecimile Cupei României vor marca o premieră în fotbalul românesc, cu partida dintre ASU Politehnica Timișoara și ACS Poli Timișoara, formații care nu s-au întâlnit niciodată de la apariția lor, nici măcar într-un meci de verificare. Clubul organizator, cel din Liga a 2-a, susținut de suporteri, face demersuri să vândă bilete de luni după-amiază, dar acest lucru nu e încă sigur! Singura certitudine e prețul, unul de 15 lei.

  • Meciul din 16-imile Cupei României dintre ASU Politehnica Timișoara și ACS Poli Timișoara se dispută miercuri, 25 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

 

Deocamdată, pe pagina oficială a celor de la ASU Politehnica a apărut afișul meciului, unul inspirat din povestea biblică a lui David și Goliat. Dacă la meciul cu UTA și cel cu Călărași, ambele desfășurate pe stadionul „Dan Păltinișanu”, formația de Liga a 2-a a avut prețul de 10 lei pentru un bilet, acum, tichetele s-au scumpit cu 50% și costă 15 lei.

În mod cert, biletele vor putea fi cumpărate marți și miercuri, dar în ceea ce privește după-amiaza de luni, lucrurile sunt incerte: „Facem tot posibilul ca din această după amiază să fie puse în vânzare în câteva locații partenere”, este anunțul conducătorilor clubului din Liga 2.

Locațiile partenere sunt: Club D’arc Timisoara, Bierhaus :: Bunker :: Docks, La Mihai, Tornado BAR, Spartan Romania, Grill Sârbesc, Zone Café, dar și în centrul orașului, începând de marți.

Regulamentul Cupei României prevede ca după ce se scad cheltuielile de organizare din încasări, veniturile se împart în mod egal între cele două cluburi.

Cine e David și cine e Goliat?

Pe afiș, micul David apar în echipamentul cu dungi al celor de la ASU Poli. Goliat ar fi echipa de prima ligă. Aspect relativ însă, după înfrângere cu 7-0 cu FCSB. Elevii lui Ionuț Popa au căzut pe locul 10 după acest rezultat. În Liga a 2-a, echipa lui Bogdan Andone vine după remiza de la Motru obținută în al doilea minute de prelungiri, scor 1-1, și e pe locul 7.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 23 Oct. 2017, 12:15 Cupa
Pe aceeași temă