Sărbătoare în Bănie! Fanii Universității au sărbătorit alături de jucători calificarea în 16-imi

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 13:21 Cupa

FC Universitatea Craiova a reușit aseară o victorie mare în turul V al Cupei României. Echipa patronată de Adrian Mititelu a câștigat la Vâlcea (2-1) și s-a calificat în saisprezecimile competiției, fază în care vor intra formațiile din Liga I.

Primii care au deschis scorul au fost craiovenii, prin Mârzeanu (56), iar gazdele au egalat din penalty, prin Lircă (73). Partida se îndrepta spre prelungiri, dar Săceanu a marcat golul doi în minutul 87 și a trimis-o pe FC „U” Craiova în turul următor.

La Vâlcea au fost prezenți și 200 de suporteri craioveni care, pe toată durata jocului, au strigat împotriva lui Mititelu, dar și împotriva Olguței Vasilescu, primarul Craiovei.

Imediat după meci, o parte dintre fani a oprit autocarul echipei pentru a se bucura împreună cu jucătorii (foto). Sâmbătă seară, la Severin, FC U va da piept cu CS Universitatea Craiova (ora 20:00).

Să râdem cu Mititelu

FC Universitatea Craiova a anunțat zilele trecute că, de comun acord cu Primăria din Severin, stadionul din localitate va purta numele „Ion Oblemenco” în zilele în care echipa lui Adrian Mititelu va juca acolo. Decizia, fără îndoială comică, dă naștere și altor scenarii posibile în fotbalul nostru.

Prin urmare, nu înțelegem de ce Steaua nu a cerut Primăriei București ca „Național Arena” să se numească „Ghencea”? La fel și Dinamo, cu „Ștefan cel Mare” ori Rapidul, cu „Giulești-Valentin Stănescu”.

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 13:21 Cupa
Pe aceeași temă