Perjă: „Nu am avut noroc la tragerea la sorți. Cei de la Ceahlăul cred că se bucură că au căzut cu noi”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 12:31 Cupa
Perjă:**

Team-managerul echipei Rapid, Dănuț Perjă, a declarat, luni, după tragerea la sorți a 16-imilor de finală ale Cupei României – Timișoreana, că gruparea giuleștean nu a avut noroc, urmând să întâlnească pe Ceahlăul Piatra Neamț în această fază a competiției.

„Nu am avut noroc la această tragere, am căzut cu o echipă care se află într-o formă foarte bună, cu un antrenor cu o mentalitate de super-profesionist, dar noi vom face totul ca să trecem cu bine de acest meci. Noi nu suntem într-o formă foarte bună, avem mulți jucători, dar cu puțină experiență. Puteam întâlni o echipă mai ușoară. Cei de la Ceahlăul cred că se bucură că au căzut cu noi”, a spus Perjă.

Dănuț Perjă a afirmat că un avantaj în urma tragerii la sorți este că Rapid va juca meciul pe teren propriu. „Într-un fel e bine că se va juca acasă, că îi vom avea pe suporteri alături de noi și va conta foarte mult pentru echipa noastră. În acest moment nu mi-aș fi dorit o întâlnire cu Steaua sau Dinamo. Încercăm să ne calificăm mai departe, vom vedea până unde vom reuși, dar foarte mult nu cred. Ne știm foarte bine limitele pe care le avem și nu putem emite pretenții foarte mari, dar vom face tot ce e posibil să trecem”, a completat Perjă.

Întrebat ce părere are despre meciul Stelei cu Avântul Bârsana, Perjă a răspuns: „Un cuvânt (n.r. – Bârsana) foarte interesant. Au căzut cu o echipă foarte slab cotată și sigur se vor califica mai departe.”

Meciurile din 16-imile Cupei României vor avea loc în 25 septembrie, cu începere de la ora 16.00, cu excepția jocurilor televizate, acestea urmând să se dispute în zilele de 24/25/26 septembrie.

Sursa: Mediafax

Foto: Horațiu GHEORGHE (Mediafax)

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 12:31 Cupa
Pe aceeași temă