Moldovan: „Obiectivul este calificarea în play-off-ul Ligii a II-a, dar și un drum lung în Cupă”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2013, 16:45 Cupa
Moldovan:**

Antrenorul echipei Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că obiectivul său este calificarea în play-off-ul Ligii a II-a, însă și-ar dori și un drum cât mai lung în Cupa României – Timișoreana.

„Obiectivul principal numărul 1 este accederea în play-off-ul Ligii a II-a. Campionatul este foarte important pentru noi și trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Ne propunem să scoatem maximum din fiecare joc. Până la finală e foarte lung drumul, dar ne dorim cu toții să parcurgem cât mai mult acest drum și să ajungem, de ce nu, în finală. Este foarte important să avem continuitate în rezultate atunci când ai jucători tineri”, a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a afirmat că adversarul din 16-imile de finală ale Cupei României, Ceahlăul Piatra Neamț, este o echipă disciplinată tactic. „O competiție pe care o respect enorm de mult și pe care am și câștigat-o în calitate de jucător. Ne dorim enorm de mult să facem un meci bun și să trecem mai departe în următorul tur, să eliminăm pe Ceahlăul o echipă foarte bine organizată, o echipă solidă, cu un joc atletic cu o disciplină tactică impresionantă. Ceea ce am văzut în ultimele jocuri ale lor a arătat că Vasile Miriuță a făcut o treabă foarte bună și-a implementat disciplina tactică”, a completat Moldovan.

Tehnicianul giuleștenilor a menționat că și-ar mai dori doi sau trei jucători cu experiență, care să îi ajute pe cei tineri să capete încredere. „Băieții au aderat la ideile mele, sunt implicați sută la sută. Văd o atitudine pozitivă. Trebuie ca băieții să se detașeze de toate problemele, pentru că partea administrativă nu este treaba noastră. Am un lot tânăr, interesant, cu potențial, trebuie să lucrăm foarte mult la așezarea în teren, la discplina tehnico-tactică, la organizarea jocului, după care să încercăm jocul pe ofensivă. Mi-aș mai dori două-trei elemente de caracter care să aducă un plus de calitate grupului și să încadreze acești tineri jucători pe care să îi îndrume”, a adăugat Moldovan.

Mijlocașul Valentin Negru își dorește ca și după meciul cu Ceahlăul Rapid București să rămână invincibil în acest sezon. „Este un meci foarte greu. Ceahlăul a dovedit în campionat că este o echipă foarte bună. Pentru mine important este să facem seria aceasta de invincibilitate cât mai lungă, măcar până la următorul meci de cupă. Avem motivație să ajungem cât mai sus, vom vedea la fiecare meci dacă avem și forță”, a subliniat Negru.

Partida Rapid – Ceahlăul Piatra Neamț, contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României – Timișoreana, se va disputa, joi, de la ora 18.00.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 25 Sep. 2013, 16:45 Cupa
Pe aceeași temă