La ACS Poli e o atmosferă de înmormântare înainte de meciul de Cupă cu concitadina ASU Poli. Ionuț Popa: „Îmi este rușine să și ies din casă”

Marius ANGHEL 24 Oct. 2017, 18:31 Cupa
La ACS Poli e o atmosferă de înmormântare înainte de meciul de Cupă cu concitadina ASU Poli.** Ionuț Popa:

ACS Poli trece printr-o perioadă foarte grea și, după ce a pierdut cu 7-0 meciul cu FCSB, are de dat piept cu concitadina ASU Politehnica în șaiprezecimile Cupei României. Practic, Ionuț Popa e într-o stare similară depresiei, iar problemele de lot sunt numeroase. Tehnicianul prim-divizionarei e sub amenițarea demiterii, după ce primarul Nicolae Robu i-a făcut reproșuri publice, o nouă înfrângere putându-i fi fatală.

  • ASU Poli – ACS Poli se desfășoară pe stadionul „Dan Păltinișanu”, miercuri, de la ora 18:00. E primul meci direct de la apariția celor două cluburi.

 

La timișorenii din Liga 1 va fi suspendat Josip Soljic, dar revine Alexandru Țigănașu. Vor lipsi sigur jucători precum Crețu, Drăghici sau Străuț, dar este posibilul să joace Cânu, plecat la București pentru infiltrații, dar și Marius Croitoru. „Sunt așa de supărăt încât îmi este rușine să și ies din casă. Este cel mai rușinos rezultat din cariera mea de antrenor și am făcut un referat conducerii. Am atâtea probleme la echipa mea… Dacă în meciul cu Steaua am jucat cu patru juniori, de ce nu pot juca acum toți cinci? Pentru mine contează orice meci. Este un meci oficial și trebuie tratat cu multă seriozitate și concentrare. Poate fi importantă orice rivaliate. E important să se trezească din letargie, să fie cei care altădată au câștigat și să nu mai aibă această lipsă de atitudine”, a declarat Ionuț Popa, care a spus sec că o demitere nu ar fi problema lui.

Denis Haruț are șansa să fie din nou titular, la fel ca alți juniori

Tânărul Denis Haruț are mari șanse să fie titular. Fundașul dreapta e conștient că e posibil să îl aibă la marcaj chiar pe Deian Sorescu, fostul său coleg. „M-am simțit foarte bine contra Stelei, am avut o experiență frumoasă. Sper că se va repeta cât mai curând să am multe meciuri așa. Am avut o lună și jumătate în care nu am făcut antrenament cu echipa. Nu am mai putut să duc fizic repriza a doua. Cred că mâine voi putea duce tot meciul, sper să joc tot meciul dacă voi fi introdus. Îl cunosc pe Sorescu, îi știu atuurile, îi știu și punctele slabe, cred că voi reuși să-l țin bine. Este păcat (n.r. – întrebat de o posibilă demitere a antrenorului). Este antrenorul cu care am reușit să ne salvăm. Merită să fie la echipă. Am avut o serie de meciuri destul foarte proaste, dar trebuie să strângem rândurile de acum încolo. Este un meci al orgoliilor, în care se bate echipa suporterilor cu echipa primăriei. Noi trebuie să ne facem treaba și să câștigăm acest meci”, a precizat Haruț.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Ionuț ȚABULTOC (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 24 Oct. 2017, 18:31 Cupa
Pe aceeași temă