În semn de protest față de FRF, Olimpia trimite juniorii în Cupă

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 11:25 Cupa
În semn de protest față de FRF,** Olimpia trimite juniorii în Cupă

Conducerea clubului Olimpia Satu Mare a hotărât ca în meciul din deplasare din faza a IV-a a Cupei României cu Avântul Bârsana să joace Juniorii A, echipa antrenată de Cristian Popa.

Din câte ne-a transmis Tibi Csik, această competiție nu mai este o prioritate pentru echipa mare, mai ales după ceea ce s-a întâmplat anul trecut, când în tabloul principal Olimpia trebuia să joace acasă cu Rapid însă s-a hotărât (de sus, de la Federația Română de Fotbal) să se joace pe terenul giuleștenilor. Atunci, în tribune au fost câteva sute de persoane, pe când la Satu Mare ajungeau mii de sătmăreni să-și încurajeaze echipa, dar și să vadă o formație pe care o întâlnesc doar la televizor. Chiar dacă Olimpia SM Juniori A se va califica mai departe tot ea va juca și în faza a V-a.

Să revenim la meciul de astăzi. El începe de la ora 17.30 pe terenul din Bârsana. Sătmărenii vor porni spre județul Maramureș azi, de la ora 13.30. Lotul este format din: Horvat, Ploieșteanu, Sălăjan, Mic, Nagy, Ban, Donca, Paul, Mihalca, C. Pop, P. Pop, Gulya, Stoica, Nistor, Lemac, Ștrempel – antrenor Cristian Popa. Alături de ei va merge și Ovidiu Suciu, antrenorul portarilor de la Olimpia Satu Mare.

„Decizia să jucăm noi în Cupa României a fost luată sâmbătă de conducerea clubului. Băieții au fost foarte bucuroși când au aflat că vor reprezenta orașul Satu Mare în această competiție. Ne dorim să facem un joc frumos, și vom încerca să ne calificăm mai departe” a transmis Cristian.

Lotul sătmărenilor este format din jucători născuți în 1995, 1996. La Bârsana vor întâlni o echipă care a eliminat până acum trei echipe din Liga a 3-a, Plimob Sighet, Unirea Dej și FC Universitar Baia Mare. Va arbitra o brigadă din Zalău, la centru va fi Paul Unimătean ajutat la cele două margini de Gabriel Bârjac și Tunyogi Ferenc. Observatori: Mircea Ciglnean din Cluj și Dan Jiga din Bistrița.

Sursa: olifans.ro

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 11:25 Cupa
Pe aceeași temă