Dică explică jocul slab al campioanei în fața unei echipe de Liga 2. „Secundul” Stelei a văzut mulți „jucători interesanți” la „U” Cluj

Marius ANGHEL 25 Sep. 2015, 12:42 Cupa

FC Steaua s-a impus greu la Cluj, joi seară, în șaisprezecimile Cupei României, împotriva unei echipe de puști a celor de Universtitatea, scor 1-0, gol Tahar după o centrare a lui Adi Popa. Cu câteva dintre vedete în teren, echipa lui Mirel Rădoi a arătat o formă slabă pe durata celor 90 de minute, în care nu abia a adunat câteva ocazii de gol. Ardelenii au jucat cu inima, au fost mult mai motivați și au avut două șanse bune în prima repriză de a deschide scorul, prin Greu și Kovacs

Susținuți de un public numeros, în ciuda ploii care a stricat calitatea gazonului, „studenții” dornici de afirmare au reușit să țină piept Stelei până în minutul 81, când Tahar a reușit să spargă gheața pentru echipa campioană.

După victoria chinuită a Stelei, „secundul” Nicolae Dică a oferit câteva declarații pentru Sport.ro: „În prima repriză nu am făcut un joc foarte bun, am intrat un pic prea relaxați și am permis celor de la „U” să ne pună probleme. În repriza a doua jocul s-a schimbat, am avut o posesie bună, am reușit să și marcăm. În ultimele cinci meciuri am reușit să obținem patru victorii, sperăm să continuăm pe această linie. Cupa este un obiectiv pentru noi!”.

Fostul număr „10” din Ghencea a avut cuvinte de laudă și pentru adversarii de pe Cluj Arena. „Am întâlnit o echipă tânără, cu mulți jucători interesanți. Ar fi păcat să rămână în Liga 2. Îmi place foarte mult Calcan, sper să aibă evoluții bune, să reușească multe goluri. Este un jucător de calitate”, a mai spus Dică.

Steaua deține 31 la sută din drepturile federative ale tânărului Andeas Calcan (21 de ani, foto mic, în duel cu Muniru). Pentru echipa lui Mirel Rădoi urmează meciul de pe teren propriu în compania celor de la FC Voluntari, care tocmai au rămas fără antrenor.

Meciul Steaua – FC Voluntari se joacă duminică, 27 septembrie, ora 21:00 pe Național Arena. De partea cealaltă, Universitatea Cluj întâlnește tot duminică, de la ora 11:00, tot pe teren propriu, pe Șoimii Pâncota.

Articol publicat de Andrei PAL
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Marius ANGHEL 25 Sep. 2015, 12:42 Cupa
Pe aceeași temă