Bodea vrea să se califice tot cu rezervele

06 Sep. 2011, 10:32 Cupa
Bodea vrea să se califice** tot cu rezervele

După ce a eliminat Minerul Mătăsari, echipa antrenată de Cosmin Bodea speră să treacă astăzi și de Panduri II Târgu Jiu și astfel să joace pe 21 septembrie cu o prim-divizionară

Dacă Gaz Metan Severin a intrat în Cupa României direct în turul al IV-lea, Pandurii II a mai trecut, pe teren sintetic, de Jiul Rovinari (1-0), CFR Simeria (1-0) și Mureșul Deva (6-0). La fel ca la Mătăsari, unde s-a impus după executarea loviturilor de departajare, antrenorul Cosmin Bodea va miza și la Târgu Jiu pe rezerve.

„Voi miza pe fotbaliștii care nu au jucat deloc sau care au evoluat prea puțin în primele două etape din campionat, dar îmi doresc să ne calificăm. Toți jucătorii aflați în lot trebuie să demonstreze că se poate conta pe ei. Ar fi frumos să aducem la Severin o echipă mare din Liga I”, a spus antrenorul divizionarei secunde.

„Vrem să ne calificăm. Ar fi o premieră să avem la tragerea la sorți ambele echipe ale în urnele șaisprezecimilor”, a replicat Eugen Pârvulescu, președintele clubului Pandurii Târgu Jiu.

Antrenorul Petre Grigoraș nu va trimite însă niciun jucător de la prima echipă. „Nu mai am ce să dau la echipa a doua. Am jucători accidentați, alții convocați la loturile naționale, iar prioritar este interesul echipei mari, nu calificarea formației a doua în Cupa României. Să joace cu copiii și juniorii, dacă o să reușească bine, dacă nu, asta e”, a motivat Grigoraș, aflat cu Pandurii în cantonament la Sibiu.

articol și foto Mircea OGLINDOIU

06 Sep. 2011, 10:32 Cupa
Pe aceeași temă