Au umilit Bârca

26 Aug. 2009, 12:57 Cupa
Au umilit** Bârca

Gaz Metan CFR Craiova este în cel de-al cincelea tur al Cupei României, după ce a măturat pe jos cu divizionara C Triumf Bârca. Găzarii, de la care au lipsit Laurențiu Preda, Buleică, Feleagă, Pătrană, Rădoi, Trifu, s-au impus cu un incredibil 7-0 în partida disputată marți după-amiază la Combinat. Acesta este cel mai mare scor reușit într-un meci oficial de Gaz Metan CFR Craiova de la înființarea clubului.

 

Tavi Nicola a deschis scorul în minutul 7, în urma unei lovituri de colț. Scorul a fost majorat de Crăciun, cu un hattrick, două dintre goluri fiind marcate din pasa lui Chivu, iar ultimul l-a avut coautor pe Crușoveanu, cu o diagonală magistrală. 4-0 a fost, de altfel, scorul primei reprize.

 

În partea secundă s-a remarcat juniorul Alex Neacșa, care în minutul 48 a pornit acțiunea din care veteranul Sorin Chivu a făcut 5-0. Trei minute mai târziu, Neacșa a punctat pentru 6-0 cu un șut din afara careului. Recitalul găzarilor s-a încheiat cu un eurogol reușit de Mihăiță Gheorghe, în minutul 65 al partidei.

În următorul tur al Cupei României, Gaz Metan CFR Craiova va întâlni o echipă de divizia B.

 

Triumf Bârca – Gaz Metan CFR 0-7

Arbitru: Constantin Miruță; Asistenți: Ionuț Babadac și Cătălin Ancu (toți din Alexandria)

Au marcat: Nicola ’7, Crăciun ’30, ’31, ’40, Chivu ’48, Neacșa ’51, M. Gheorghe ’65

Stadion: Chimia, spectatori: 200

Bârca: Firulescu – N. Luță, Cocoșilă, Ignat, A. Mihalache – Păpălă, Chiliman, Relea (’46 Vârlan), Bălmău – A. Luță (’46 Chirea), Goge (’46 I. Mitroi).

Antrenor: Lucian Bălan

Gaz Metan CFR: Râmniceanu – Băița, Crușoveanu, Nicola – Buzărnescu (’46 Mirescu), Rioșeanu (’32 M. Gheorghe), Stanciu, I. Mitroi – Neacșa – Chivu, Crăciun (’52 Lăpădat).

Antrenor: Jerry Gane

 

Sursa: gazmetancfr.ro

26 Aug. 2009, 12:57 Cupa
Pe aceeași temă