ASU Politehnica, amendată după meciul pierdut în Cupă cu ACS Poli. Alt joc al echipei suporterilor, analizat îndelung la comisii

Marius ANGHEL 03 Nov. 2017, 10:44 Cupa
ASU Politehnica,** amendată după meciul pierdut în Cupă cu ACS Poli. Alt joc al echipei suporterilor, analizat îndelung la comisii

ASU Poli a fost amendată în urma ședinței de miercuri a Comisiei de Disciplină și Etică a FRF. Sancțiunea a fost aplicată pentru meciul din șaisprezecimile Cupei României, pierdut cu 1-0 cu cei de la ACS Poli. De asemenea, „sub lupa” comisiei este și meciul din campionat dintre alb-violeți și UTA, unul la care ultrașii arădeni au rupt gardul de la Peluza Nord și au provocat incidente.

Comisia de Disciplină a amendat pe ASU Politehnica cu 910 lei pentru după partida din Cupa României. Sancțiunea a fost aplicată în baza articolului 78, punctul a, din Regulamentul Disciplinar. Respectivul articol vizează sancțiuni financiare pentru o echipă dacă ia cinci sau mai multe cartonașe galbene într-un singur meci. Arbitrul partidei a fost hunedoreanul Denis Haidiner. Prestația sa i-a nemulțumit pe cei de la ASU Politehnica. Pe tunel, antrenorul Bogdan Andone a refuzat să dea interviu la DigiSport, cu o replică mai puțin ortodoxă, cum că arbitrul ar trebui să vorbească.

Incidentele de la meciul cu UTA, încă analizate

Săptămâna viitoare, Comisia de Disciplină va analiza și partida dintre ASU Politehnica și UTA, din campionat. Jocul a fost câștigat de timișoreni, iar la pauză, ultrașii arădeni au rupt gardul Peluzei Nord și au venit în fugă spre Tribuna 2. Practic, vinovații sunt arădenii, dar și clubul gazdă riscă sancțiuni.

Din informațiile noastre, pentru a face economie, o parte dintre stewarzii de la meci au fost suporteri voluntari. La intrarea pe stadion și percheziții nu au fost probleme, dar, apoi, stewarzii din rândul fanilor au luat loc să vadă meciul. O zonă „descoperită” a fost chiar partea în care arădenii au rupt gardul.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 03 Nov. 2017, 10:44 Cupa
Pe aceeași temă