Apostol va trimite cea mai bună echipă pe teren

25 Aug. 2009, 16:43 Cupa
Apostol va trimite cea mai bună echipă pe teren

 

Ștefan Apostol va trimite azi cea mai buna echipă împotriva rapidiștilor din dorința de a bifa prima victorie din acest început de sezon.


„Este un meci oficial și am spus de la început că îmi doresc să câștig fiecare meci. S-a întâmplat ca ultimele rezultate să pună presiune mare pe jucători și inclusiv pe mine ca antrenor. Astăzi avem primul prilej de a ne reface psihicul. Cu un rezultat bun, putem aborda altfel ca stare de spirit jocul de la Chiajna de la sfârșitul săptămânii”, a afirmat Ștefan Apostol pentru Monitorul de Botoșani.

 

În schimb, Cornel Șfaițer nici nu se gândește că echipa sa nu va obține calificarea în seara aceasta. "Vrem să aducem din nou o echipă de liga I la Botoșani. Petru asta trebuie să trecem prima dată de Rapid CFR Suceava. După parcursul bun din ediția trecută a Cupei României acum ar fi păcat să nu acordăm o atenție specială acestei competiții", a declarat vicepresedintele Cornel Șfaițer pentru Adevarul.

 

Singurele absențe din tabăra botoșăneană sunt cele ale lui Alex Ciornei, accidentat și a lui Ștefan Apostol, suspendat pentru acest joc după eliminarea suferită în campionat cu Dunărea Giurgiu (0-1).

 

Primul "11" probabil al FC Botoșani:

•Prisacă – Patache, Tincu, Atudorei, Codreanu – Simion – Vrabie, Porfireanu, St. Nicolaie – Ghiceanu și Caragea.

 

Sursa: botosaneni.ro

25 Aug. 2009, 16:43 Cupa
Pe aceeași temă