Antrenorul lui „U” Cluj dă vina și pe arbitraj în urma înfrângerii cu Steaua: „Cele 18-19 faulturi făcute de Breeveld?”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2015, 12:31 Cupa

Universitatea Cluj a ratat, joi seară, calificarea în optimile Cupei României chiar dacă timp de 80 de minute a fost egala Stelei. Golul lui Tahar marcat cu 10 minute înainte de expirarea timpului regulamentar a făcut diferența.

Marius Popescu, antrenorul ardelenilor, spune că lipsa de experiență a tinerilor săi jucători, dar și greșelile arbitrilor au contribuit la stabilirea scorului final, 0-1. „Am jucat la victorie, dar condițiile în care poate fi obținută un succes depind de ploaie, vreme, domnul arbitru! Cele 18-19 faulturi făcute de Breeveld? Sperăm să progresăm și la nivel de potență fizică, de experiență”, a declarat Marius Popescu pentru Sport.ro.

Steaua s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formația Universitatea Cluj, din Liga a 2-a, în ultimul meci din 16-imile de finală ale competiției. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Tahar, în minutul 81.

Această partidă a reprezentat reeditarea finalei din sezonul trecut al Cupei României, când Steaua s-a impus, pe Arena Națională, cu scorul de 3-0.

În optimile de finală s-au mai calificat echipele ASA Târgu Mureș, FC Viitorul II (Liga 3), Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, CSMS Iași, ACS Poli Timișoara, FC Botoșani, FC Baia Mare (Liga 2), FC Brașov (Liga 2), Astra Giurgiu, CS Bacău (Liga 2), FC Viitorul, Petrolul Ploiești, Dinamo București și Concordia Chiajna.

Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Marius ANGHEL 25 Sep. 2015, 12:31 Cupa
Pe aceeași temă