Cu „Vioară” nu e de glumit! Dacă pierd la Galați, jucătorii Gloriei se întorc pe jos acasă

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 13:15 Liga 2

Chiar dacă a fost obținută în fața unei adversare apatice, victoria Gloriei Buzău din etapa trecută le dă mare încredere jucătorilor lui Viorel Ion pentru duelul din deplasare cu Dunărea Galați. Meciul este considerat unul al orgoliilor, având în vedere rivalitatea dintre cele două echipe, dar și faptul că tehnicianul buzoienilor a antrenat în urmă cu mai mulți ani și adversara de sâmbătă.

Aflată în criză de puncte, formația gălățeană nu își permite luxul de a face vreun pas greșit chiar pe propriul teren, în timp ce Gloria este hotărâtă să mai adauge ceva la mica agoniseală de până acum. Dealtfel, ,,Vioară” i-a atenționat pe jucătorii săi că, în cazul unui eșec, se vor întoarce pe jos la Buzău!

Președintele clubului din Crâng, Dan Tulpan este de părere că partida este deschisă oricărui rezultat, dar speră ca acesta să fie unul favorabil buzoienilor.

,,Într-adevăr, este un meci al orgoliilor deoarece Ion Viorel are o întreagă istorie la Galați după ce a jucat la Oțelul și a antrenat pe Dunărea. Adversara este în mare suferință și, la fel ca noi, dornică să ia puncte, așa că se poate întâmpla orice, dar nu îmi place să dau pronosticuri. Am însă convingerea că băieții vor trata meciul cu maximă seriozitate pentru a obține un rezultat pozitiv. Jucătorii au fost anunțați de Viorel că dacă iau bătaie la Galați se vor întoarce la Buzău pe jos! Deci, nu este glumă. După aceea avem două jocuri acasă și putem ajunge în prima jumătate a clasamentului, iar țelul nostru – de ce să mințim – este intrarea în play-off”, a declarat oficialul clubului din Crâng, Dan Tulpan.

Partida Dunărea Galați – Gloria Buzău, contând pentru etapa a VI-a din campionatul Ligii a II-a, se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 13:15 Liga 2
Pe aceeași temă