Cu un parcurs nu foarte bun în Liga 2, Minaur Baia Mare merge cu teamă pe terenul echipei Axiopolis Cernavodă. Ciprian Danciu laudă formația din Liga 4 antrenată de Petre Grigoraș

Răzvan STÎNGĂ 26 Sep. 2022, 15:42 Cupa României
Cu un parcurs nu foarte bun în Liga 2, Minaur Baia Mare merge cu teamă pe terenul echipei Axiopolis Cernavodă. Ciprian Danciu laudă formația din Liga 4 antrenată de Petre Grigoraș

Minaur Baia Mare nu are cel mai bun parcurs în ultima perioadă, înregistrând două eșecuri în ultimele două partide din Liga 2, 0-3 cu FK Miercurea Ciuc și 3-4 cu CSC Dumbrăvița, motiv pentru care e prudentă înaintea confruntării din play-off-ul Cupei României, cu Axiopolis Cernavodă.

Minaur Baia Mare tratează serios partida cu Axiopolis Cernavodă, din play-off-ul Cupei României

Chiar dacă întâlnește o echipă din Liga 4, Ciprian Danciu se teme de partidă, mai ales pentru că drumul de la Baia Mare la Cernavodă e unul lung, 10 ore cu autocarul. În plus, Axiopolis Cernavodă are un antrenor cunoscut la nivelul primei ligi chiar, Petre Grigoraș, lucru remarcat și de Ciprian Danciu înaintea confruntării din play-off-ul Cupei României.

Deși Minaur Baia Mare ar trebui să meargă în grupe fără probleme, Danciu e convins că victoria din turul 3 al Cupei României obținută de Axiopolis Cernavodă, cu Unirea Constanța, nu e una întâmplătoare și că formația din Baia Mare va avea probleme.

Ciprian Danciu, înainte de Axiopolis Cernavodă – Minaur Baia Mare: ”Mergem acolo să ne calificăm, să intrăm în grupe”

”Principalul” formației din Liga 2 a analizat Axiopolis Cernavodă și a remarcat faptul că e una agresivă, acesta fiind unul dintre cele mai importante argumente pentru care echipa sa va avea un duel greu.

Mergem în deplasare la Cernavodă, va fi un joc dificil prin prisma drumului în primul rând, al deplasării, iar în al doilea rând al emulației de la Cernavodă. E un club care, chiar dacă evoluează în Liga 4, are o bancă tehnică solidă, chiar foarte bună și pentru Liga 2. Acolo e Grigoraș, care are ani în spate de Liga 1, cu rezultate foarte bune.

Ne va aștepta un joc foarte dificil, întâlnim o echipă agresivă. Nu e o întâmplare că a eliminat Unirea Constanța. Am urmărit și e o echipă agresivă acolo, iar publicul susține din minutul unu. Nu va fi un meci ușor, ne vor aștepta minute de foc, dar sper să tranșăm meciul după primele 90 de minute.

Va fi o noapte lungă, drum lung, sper ca băieții să nu fie obosiți. Mergem acolo să ne calificăm, să intrăm în grupe, vrem să aducem echipe din Liga 1 la Baia Mare, cum a fost și anul trecut. E benefic pentru noi ca județ, pentru băieții noștri tineri. Să demonstreze că pot să joace la un nivel bun indiferent de adversar, de competiție.

Acum, trebuie să fim foarte bine marți, să tranșăm partida. Sper să jucăm bine din primul minut și să ne calificăm în grupe”, a spus Ciprian Danciu în privința partidei din Cupa României, cu Axiopolis Cernavodă, conform Baia Mare Sport.

Minaur Baia Mare, două eșecuri la rând în Liga 2

Runda a 7-a, ultima disputată în Liga 2 înainte de întreruperea campionatului, a adus pentru Minaur Baia Mare o nouă înfrângere a sezonului, 3-4 cu CSC Dumbrăvița. Echipa lui Ciprian Danciu are 8 puncte adunate până acum, mai înregistrând două egaluri, 1-1 cu FC Brașov și 1-1 cu Ripensia, două eșecuri, 0-3 cu Unirea Slobozia și 0-3 cu FK Miercurea Ciuc, și două victorii, 1-0 cu Metaloglobus și 2-1 cu CSM Slatina.

În runda a 8-a, Minaur Baia Mare, acum pe locul 13 din 20 de echipe, va întâlni Poli Iași, locul 4 cu 14 puncte, în deplasare.

Axiopolis Cernavodă, pe locul 1 în Liga 4 Constanța

Axiopolis Cernavodă domină până acum Liga 4 Constanța, având, după șapte meciuri, 21 de puncte, victorii pe linie așadar, dar și un golaveraj incredibil, de 51 de goluri marcate și numai șapte primite. Formația pregătită de Petre Grigoraș are un ecart de trei puncte peste locul 2, CS Năvodari.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-asteapta-cu-entuziasm-meciul-din-cupa-romaniei-cu-poli-iasi-cosmin-stan-uimit-de-schimbarile-de-la-clubul-moldovean-cred-ca-nici-ei-nu-stiu-cati-jucatori-au-19246559

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/diferenta-de-divizii-nu-o-sperie-pe-csm-resita-care-crede-ca-poate-elimina-cs-mioveni-din-cupa-romaniei-antrenorul-calin-cheregi-analiza-confruntarii-din-play-off-19246548

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ripensia-viseaza-la-grupele-cupei-romaniei-samuel-zimta-vrea-sa-si-elimine-fosta-echipa-fc-u-craiova-nu-conteaza-ca-evolueaza-intr-un-esalon-superior-19246528

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/poli-iasi-fara-claudiu-niculescu-si-mai-multi-jucatori-titulari-la-dumbravita-la-meciul-din-cupa-romaniei-antrenorul-a-decis-sa-nu-faca-deplasarea-in-banat-19246515

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/jiul-petrosani-meciul-ultimilor-ani-antrenorul-george-zima-crede-intr-o-surpriza-si-in-eliminarea-echipei-sc-otelul-din-cupa-romaniei-suntem-intr-un-moment-istoric-cu-o-mica-minune-putem-19246499

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Sep. 2022, 15:42 Cupa României
Pe aceeași temă